Десетима родни състезатели ще представят страната ни на световното първенство

...
Десетима родни състезатели ще представят страната ни на световното първенство
Коментари Харесай

България с десетима представители на Мондиала по плуване в малък басейн

Десетима родни състезатели ще показват страната ни на международното състезание по плуване в дребен басейн в Мелбърн. Тимът ни отпътува в понеделник, 5-и декември, а конкуренцията стартира на 13-и декември. Българска национална телевизия 3 ще излъчи сериите с българско присъединяване, както и финалите в конкуренцията.

Осем са състезателите ни при мъжете, измежду които Йосиф Миладинов, Антъни Иванов и Калоян Левтеров. При дамите имаме две участнички - Габриела Георгиева и Диана Петкова.

" Месец април се отваря интервала за покриване на нормативи за Олимпийски игри. Надявам се да влезем в новата година със мощни персонални достижения, които да дадат късмет за допустимо най-скорошни нормативи за Олимпиадата ", сподели мениджърът на националния тим Кристиян Минковски.

" Надявам се да си подобря личните времена и да направя народен връх на 100 м съчетано и на 50 м бътерфлай ", счита Йосиф Миладинов.

" Искам да подобря моите времена и да стигна колкото се може по-напред в класирането ", заяви Габриела Георгиева.

Състезателите ни ще вземат участие и в няколко щафети.

" При момчетата ще създадем всички щафети и ще създадем една миксова щафета, смесена ", добави наставникът на националния тим.

Автор: Цветелина Абрашева и Анатоли Грозданов

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР