Десетилетия на скандали, обвинения в алкохолизъм, обособеност от жени, нападения…

...
Десетилетия на скандали, обвинения в алкохолизъм, обособеност от жени, нападения…
Коментари Харесай

Как Джони Деп пропиля 650 млн. долара

Десетилетия на кавги, обвинявания в алкохолизъм, самостоятелност от дами, нападения… За елементарните хора, приемането на толкоз съществени обвинявания евентуално биха сринали имиджа и желанието им да бъдат под прожекторите, само че не и за звезда от ранга на Джони Деп, която няма проблем да загуби 650 млн. $.

Според екипа от мениджъри, които са представлявали Деп в предишното, и изданието The Shahab положението на артиста в годините, когато беше най-популярен е било оценено на 900 млн. $. Това беше и времето, в което дамите от целия свят въздишаха единствено, чувайки името на това толкоз класическо неприятно момче на Холивуд.

Днес Джони още веднъж е замесен в скандал към развода си с актрисата Амбър Хърд, която го упреква даже в коментиране на нейното вероятно ликвидиране.
Вижте тази обява в Instagram.

Но дано стартираме отначало…

Джони Деп е един от най-добре платените артисти в Холивуд най-малко през последните 20 години.

Деп измина дълъг път от дните си като тийн кумир в средата на 90-те години на предишния век, когато заплатата му се усилва от 45 хиляди $ за епизод за сериала 21 Jump Street, до близо един милион за високо оцененото му осъществяване в престъпната драма „ Дони Браско “.



Много от феновете му го обожават за неговите облици на гангстери в (Public Enemies), контрабандисти на кокаин (Blow) и босове на мафията (Mob Rules) (Black Mass). Въпреки това, той натрупа най-голяма част от положението си, като взе участие в фамилни филми. Например, има информация, че той е спечелил близо 300 млн. $ за ролята си на Джак Спароу в пет кино лентата от поредицата „ Карибските пирати “.

Деп постоянно е подложен на критика, че е надценен артист, на който се заплаща прекалено много.

Една от астрономическите цифра, които той получи, беше за ролята си на Лудия шапкар в „ Алиса в страната на чудесата “, за която е спечелил към 68 млн. $, съгласно Telegraph.

Звучи по този начин, като че ли артистът (или най-малко тези, които дават отговор за кариерата му) имат извънредно бизнес схващане за хонорарите, които могат да му завоюват.

През 2020 година, макар, че се снима единствено в една сцена за Fantastic Beasts, той получи 16 млн. $.

Може би в този момент е моментът да стане ясно и по какъв начин Деп е оставил толкоз доста пари да избягат сред пръстите му.



Скандалните привички за харчене на Джони Деп:

Информация за първите съществени финансови загуби идват през 2012г.

Адвокатът на звездата Джейк Блум и счетоводителя му Джоел Мандел се изправят пред артиста в неговото имение в „ Холивуд Хилс “ и го поучават, че методът му на живот и харченето на 2 млн. $ на месец е гибелен за финансите му.

Те настояват, че му липсват задоволително ликвидни активи, с цел да покрие разноските си.



Деп се съгласява да продаде своята 156-футова лодка в подмяна на бързи пари и по този начин съумява да се отърве от лодката, която коства 18 млн. Долара, като той е задължен да превежда и по 350 хиляди $ всеки месец за поддръжка.

Въпреки положителните финансови препоръки, Деп се разделя с Мандел и мениджъра си Трейси Джейкъбс през 2016 година, като завежда дело за 25 млн. $ против компанията на Мандел TMG през идната годинаи и го упреква в машинация и неприятно ръководство на активи.

TMG подава противоположен иск, искайки правосъдно решение, че „ Деп е персонално виновен за неприятното ръководство на финансите си “.

Благодарение на този нескончаем спор докара до голям брой шокиращи открития за навиците на харчене на неприятното момче.

В насрещния иск на TMG се споделя, че артистът е похарчил 75 млн. $ за 14 разнообразни резиденции, както и за покупката на над 200 творби на изобразителното изкуство (включително творби на Климт и Уорхол), както и за скъпи движимости, съхранявани в 12 разнообразни складови пространства.

Таблоидите се концентрираха извънредно върху един разход - 30 хиляди $ на месец са разноските за вино на Деп. По същото това време той споделя, че се бори с потвърдена алкохолна взаимозависимост.

„ Да настояват, че съм похарчил 30 хиляди $ за вино е обидно. Бяха доста повече “, споделя той пред Rolling Stone през 2018 година

Това обаче е единствено началото на финансовите усложнения. Деп държи на заплата 40 чиновници, само че харчи безумно и за екстравагантни разноски, като хвърля 5 млн. $ за изстрелване на пепелта на починалия си другар Хънтър С. Томпсън с оръдие.

„ Това са си моите пари “, сподели Деп в изявление за Wall Street Journal. „ Ако желая да си закупувам 15 хиляди тапи за уши дневно, това е мое право “.



Милиони бяха изхарчени за развода му с Амбър Хърд

Въпреки че е изкушаващо да се съсредоточим извънредно върху първокласния метод на живот на Деп, си коства да се спомене, че разводът му с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд напоследък също се отрази на финансите му.

Хърд одобри съглашение за 7 млн. $ три месеца след подаване на молба за бракоразвод през 2016 година В подмяна тя отдръпна молбата си за ограничаваща заповед за домашно принуждение и анулира настояването си за месечна прехрана от 50 хиляди $. Хърд по-рано упрекна Деп, че е хвърлил телефон по нея и е наранил лицето й, само че полицейското ръководство на Лос Анджелис постанови, че не е осъществено закононарушение.

Драмата обаче не спря дотук. Деп съди Хърд за 50 млн. $ през 2019 година, откакто тя показа пред Washington Post за опита си като жертва на домашно принуждение. Процесът, който беше отлаган неведнъж, стартира още веднъж преди броени дни.

Хърд заведе дело за клюка в размер на 100 млн. $.

Това надали е единствената юридическа неточност на Деп. През ноември 2020 година арбитър взе решение в интерес на английския таблоид The ​​Sun, откакто той съди изданието за клюка. Заглавие, което го назовава „ камшик на съпруги “, не може да се пояснява отрицателно, защото отчетите са „ главно в действителност “ съгласно съда. Деп беше наказан да заплати 840 хиляди $ юридически възнаграждения на The Sun.



Хърд не е единствената някогашна другарка, поради която се е наложило да се гмурне надълбоко в хазната си. Деп в никакъв случай не се е женил за някогашната си другарка Ванеса Паради, макар че тя е майка на две от децата му. В резултат на това той ѝ предлага да я поддържа финансово след раздялата им. Няма вести за размера на издръжката, само че щедростта му включва имение за 4,5 милиона $.

Освен бурните си любовни връзки, се оказва, че Деп подкупва хора, с цел да избегне обърканите правосъдни процедури. Той реализира съглашение с двама някогашни телохранители през 2019 година за „ неплатено възнаграждение, ексклузивен труд, незаслужено преустановяване на контракти и противозаконни бизнес действия “.



Колко пари има Деп през 2022г.?

Според Celebrity Net Worth, чистата стойност на благосъстоянието на Деп сега се прави оценка на 150 млн. $. Това е надалеч от над 650 млн. $, които някогашният му счетоводител Мандел твърди, че е звездата е спечелил през 13-те си години в The Management Group. Годините на екстравагантни разноски и правни проблеми безспорно са имали резултат.

Трудно е да се планува дали Деп в миналото ще се върне или по какъв начин ще се оправи в актуалните си правосъдни каузи, само че несъмнено е несъмнено, че ще продължи да губи пари, в случай че Амбър Хърд завоюва делото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР