Десет ученика от училища в Козлодуй поеха във вторник ръководните

...
Десет ученика от училища в Козлодуй поеха във вторник ръководните
Коментари Харесай

Десет ученика поеха управлението на АЕЦ Козлодуй за ден

Десет ученика от учебни заведения в Козлодуй поеха във вторник управителните позиции в нуклеарната централа в града в границите на 20-то издание на самодейността " Мениджър за един ден ", проведена от " Джуниър Ачийвмънт България ".

В ролята на мениджъри в атомната електроцентрала за един ден бяха възпитаници от Професионалната гимназия по нуклеарна енергетика " Игор Курчатов " и ученици на междинното учебно заведение " Христо Ботев " в Козлодуй.

Те споделиха отговорностите и напрегнатия темп в всекидневието на ръководителите на атомната централа, видяха динамичността в работата на индустриално дружество от подобен мащаб, получиха нови познания и умения, заяви нуклеарният оператор.

В работния им график са били включени съответни действия, характерни за съответните позиции, както и тренинг за развиване на мениджърски умения. Гимназистите са се срещнали със стипендиантската и стажантската стратегия на АЕЦ " Козлодуй ", чиято цел е да обезпечи поддръжка за възпитаници и студенти в пътя им към кариера в нуклеарната енергетика. Те са посетили значими обекти на площадката – командната и машинната зала на VІ блок и Откритата разпределителна уредба.

Тазгодишната демонстрация е под мотото " Силата на един екип " и младежита са съумели да се срещнат с отличната съгласуваност на добре сработения колектив от висококвалифицирани и стимулирани специалисти на нуклеарната централа.

Накрая те са си тръгнали със специфични документи за своето присъединяване в самодейността " Мениджър за един ден ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР