Десет поверия, които обещават парична печалба Поверията са измислени не случайно.

...
Десет поверия, които обещават парична печалба
Поверията са измислени не случайно.
Коментари Харесай

Десет поверия, които обещават парична печалба

Десет поверия, които дават обещание парична облага

Поверията са измислени не инцидентно. Това са наблюденията на нашите предшественици, които постоянно са се изпълнявали.

Ето за какво доста хора имат вяра в тези знаци. Но има и такива, които са малко скептично настроени.

Така или другояче съществуват поверия, които предсказват за идно попълване на портфейла.

Понякога просто не обръщаме внимание на дребните неща в живота, които непосредствено демонстрират нарастване на паричния поток. За да не остава в никакъв случай празен портфейлът ви, пробвайте се да сте по-наблюдателни към детайлите.

10 поверия, които дават обещание пари
1. Тялото ни постоянно демонстрира всички промени в живота, в това число облагата. Когато ви сърби дланта на лявата ръка, тя дава обещание парично постъпление в близко бъдеще.

2. Ако част от приходите си давате на нуждаещите се, в никакъв случай няма да останете без пари. Но е значимо да запомните, че е належащо да споделите част от парите си от сърце, а освен, с цел да се върнат още веднъж при вас в двоен размер.

3. Вашият дом също е източник на сила. Ако се натрупат прекомерно доста ненужни отпадъци, то това може да отнеме цялата позитивна сила, лишавайки ви от облага. За да имате постоянно материално благоденствие, би трябвало да привеждате дома си в ред понякога и даже можете да приложите фън шуй.

4. Различни статуиетки съвършено притеглят пари: да вземем за пример, трикраката жаба, смеещия се Буда, който, съгласно фън шуй, за малко време е в положение да притегли благосъстояние към неговия притежател.

5. Домашните растения освен красноречиво акцентират интериора, само че и притеглят материални богатства. Дърво на парите е растение, за което всеки знае. То може да донесе облага в къщата. Ако някое растение във вашия апартамент има нова пъпка, сигурно ви чакат приходи и то много значими.

6. Обърнете внимание освен на предметите за дома, само че също по този начин гледайте под краката си на улицата. Всяка монета, без значение каква е номиналната й стойност, подкова или бижу, открита на улицата е знак за бърза облага.

7. Пеперудите са освен изненадващо красиви инсекти, само че и източници на приходи. Да видите пеперуда на улицата – това не е мъчно, не дава обещание нищо удивително. Но в случай че това красиво насекомо влезе в къщата ви през отворен прозорец, то несъмнено е на пари. Ето за какво, през топлия сезон, оставяйте отворени прозорците допустимо най-дълго.

8. “Маркира ” ви птица. Абсолютно всеки знае, че това е на благополучие. И освен на благополучие, а на огромна парична облага. Ако тази на пръв взор неприятна обстановка се случи на вас, не се разстройвайте, само че очаквайте финансова облага.

9. Хората, които дължат избрана сума, би трябвало да платят задълженията си преди обяд. Това ще помогне за решаването на финансовите проблеми допустимо най-скоро и ще помогне за възстановяване на финансовото им положение.

10. За да привлечете приходи в дома, просто поставете монета под покривката и поддържайте жилището чист, тъй че всички пари да влязат в къщата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР