Derma-Act стана единствената клиника в България, спечелила Първа награда от

...
Derma-Act стана единствената клиника в България, спечелила Първа награда от
Коментари Харесай

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас

Derma-Act стана единствената клиника в България, спечелила Първа премия от юбилейното събитие „ Maria Callas Monaco Gala & Awards “, провеждано под егидата на Княжество Монако.

 

Почетният приз получи доктор Константинос Пагидас, кожен лекар и притежател на Derma-Act. „ Това е специфичен миг както за мен персонално, по този начин и за екипа ни в Derma-Act. Награда като тази от институция с интернационален авторитет като „ Maria Callas Monaco Gala & Awards “ е скъп запас, значимо отличие, което ни дава мощ да продължаваме и да ставаме все по-добри всеки ден, като предлагаме ефикасни лекувания и неповторими услуги “ показа под бурните овации на публиката доктор Пагидас.

 

Церемонията се организира под егидата на Княжество Монако, в събота, 2 декември, в хотел Hyatt Regency Солун, а мотивът е навършването на 100 години от рождението на най-голямата оперна дива Мария Калас.

 

Наградата бе връчена от зам.-министъра на Северна Македония – Ставрос Калафатис, а клиника Derma-Act би публично приета за водещ дерматологичен и изящен център в Европа и на Балканите.

“Това значимо отличие е самопризнание за отдадеността и професионализма, демонстрирани от екипа на Derma-Act в даването на висококачествени услуги както в региона на клиничната дерматология, по този начин и в региона на естетичната медицина. В същото време премията е отражение на доверието, което пациентите всекидневно отдават, както и устрема на клиниката да предлага последно потомство технологии и профилирани грижи ”, споделиха уредниците на церемонията.

Derma-Act предлага новаторска идея в региона на естетичната дерматология с цялостни 360-градусови лекувания за решение на всички кожни проблеми, употребявайки типичен лазерни технологии в комбиниране с инжекционни лекувания за постигането на незабавни резултати и здрав тип на кожата.

 

Престижното отличие на името на оперната дива Мария Калас възнаграждава напъните на Derma-Act и основава огромни упования за по-нататъшно надграждане на към този момент отличното качество на услугите, разясниха клиенти на най-обичаната дерматологична и естетична клиника у нас.

Тагове: Северна Македония Ставрос Калафатис Derma-Act д-р Константинос Пагидас „ Maria Callas Monaco Gala & Awards “ награда престиж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР