Дербито от 22-ия кръг на полското първенство между Легия (Варшава)

...
Дербито от 22-ия кръг на полското първенство между Легия (Варшава)
Коментари Харесай

Чорбаджийски не игра при престижно равенство на Видзев

Дербито от 22-ия кръг на полското състезание сред Легия (Варшава) и Видзев (Лодз) приключи без победител - 2:2. Божидар Чорбаджийски още веднъж остана на пейката за гостите и не е играл в формален мач от края на септември. Неговият отбор сподели темперамент пред близо 30 000 почитатели на Легия и излезе на трето място в класирането, с еднакъв брой точки с Лех (Познан).

Павел Вжолек откри в интерес на домакините от Варшава в 18-ата минута след пас на Бартош Капустка. В 70-ата Кристофер Хансен изравни с глава, само че доста скоро Марек Ханушек прати топката в личната си врата и Легия още веднъж поведе. Точката на Видзев донесе Бартоломоей Павловски в 83-ата минута. Той шутира от директен свободен удар, топката се отклони в защитник на Легия и стана неспасяема за Доминик Хладун. 

Равенството значително отхвърли Легия от желанието да преследва до последно лидера в класирането Ракув. Разликата сред двата отбора към този момент е 9 точки. Видзев дели третата позиция с Лех, който има и мач по-малко, а челната шестица допълват Погон (Шчечин) и Краковия. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР