Дербито между ЦСКА и Левски налага промяна в движението в

...
Дербито между ЦСКА и Левски налага промяна в движението в
Коментари Харесай

ЦСКА - "Левски" променя движението в центъра на София

Дербито сред ЦСКА и " Левски " постанова смяна в придвижването в центъра на София. От 10.00 до 18.00 часа се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства като се изключи колите на участниците в мероприятието на моста пред Националния стадион " Васил Левски " и на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ".

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Организаторът на мероприятието е декларирал, че футболната среща ще се организира според заповедта на министъра на опазването на здравето и по тази причина се позволява аудитория при заемане на не повече от 30% от потенциала на оборудването, потребление единствено на седящи места при заемане на всяка трета седалка, съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1.5 м и носене на защитни маски за лице от посетителите.
Снимка: Lap.bg
На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване, полицейски чиновници ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач и ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри). Предприети са прецизни ограничения за недопускане на фенове, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия.

Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона, които в деня на осъществяване на футболната среща ще бъдат отворени от 10.30 часа.
Снимка: Lap.bg
Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Привържениците на ПФК ЦСКА ще бъдат настанявани в секторите " А " и " Г ", а последователите на ПФК " Левски " - в секторите " В " и " Б ", пишат още от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР