Дербито между Левски и ЦСКА от плейофите може да се

...
Дербито между Левски и ЦСКА от плейофите може да се
Коментари Харесай

Вечното дерби може да е с публика?

Дербито сред Левски и ЦСКА от плейофите може да се играе на клубен стадион или на " Васил Левски " пред малобройна аудитория. Тези разновидности са били обсъждани по време на работните срещи по отношение на подновяването на шампионата, написа „ Меридиан Мач “. Първият е по-реален. Вторият зависи от борбата с COVID-19 у нас.. Решение обаче към момента не е взето дефинитивно.

По разпоредба рисковите срещи сред столични тимове се организират на " Васил Левски ". Причината за това е едно дерби сред Левски и ЦСКА от 2011 година, когато " алените " завоюваха с 3:1 на " Георги Аспарухов ", а последователите на гостите потрошиха бранша, в който бяха настанени. Оттогава полицията е безапелационна, че тези мачове ще се играят единствено на Националния стадион.

Сега обаче дербито ще се играе без аудитория и по този начин рискът от нови ексцесии отпада като фактор. Така един от двата клуба ще си спести разноските за наем на " Васил Левски ". " Там бе и изработен ремонт, който продължава. Не е ясно дали всичко ще бъде готово до началото на шампионата ", оповестиха управителни фактори от ПФЛ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР