Депутатската щерка Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че

...
Депутатската щерка Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че
Коментари Харесай

Депутатската щерка Дуйгу Тюркоглу дължи на НАП над 61 бона, съдружничка е със сина на Тошко Йорданов

Депутатската дъщеря Дуйгу Тюркоглу, която стана известна около разкритията, че е съучастник във компанията „ Рейвънхил консулт “ със сина на шефа на ПГ на „ ИТН “, е в черен лист на Националната организация по приходите (НАП) от 2018 година, написа уеб сайтът 24rodopi.com.

В лист, оповестен от приходната организация на 30 ноември 2020 година, е посочено, че компанията „ Дуйгу транс “ дължи 61 291 лв. и 56 стотинки от февруари 2018 година.

Припомняме, че уеб сайтът за разследвания BIRD информира, че синът на ръководителя ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов – Сибил, и дъщерята на депутата от Има Такъв Народ Танер Тюркоглу – Дуйгу, са записали ново сдружение малко преди изборите за Народно заседание в края на 2021 година.

„ Рейвънхил консулт “ е записана на 15 ноември 2021 година, ден след парламентарните избори. Като предмет на активност са вписани: консултантски и осведомителни услуги, комерсиално посланичество и ходатайство, проучвателна активност, правене на разбори, бизнесинвестиционни проекти, покупко-продажби с интелектуална благосъстоятелност, вътрешна и външна търговия, комисионерство, агентство в интерес на локални и непознати физически и юридически лица. Съдружници са Сибил Тошков Хаджитодоров – 50% дял, и Дуйгу Тюркоглу – 50% дял.

Относно дълга на другата компания на Дуйгу Тюркоглу – „ Дуйгу транс “, Национална агенция за приходите е открила, че тя няма имущество.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР