Депутатите ще започнат работа след лятната ваканция с обсъждане на

...
Депутатите ще започнат работа след лятната ваканция с обсъждане на
Коментари Харесай

Ето с какво ще започнат работа депутатите след лятната си ваканция

Депутатите ще стартират работа след лятната почивка с разискване на ветото на президента върху измененията в Закона за подземните благосъстояния.

Това планува проектопрограмата на Народното събрание за първата седмица от новата сесия, която се открива на следващия ден в реновираната пленарна зала в постройката на Народното събрание на площад "Александър Първи " 1.

В четвъртък се планува депутатите да обсъдят на първо четене законопроекти за изменение на Изборния кодекс, както и оставката на ръководителя на ЦИК Стефка Стоева и тази на министъра на правораздаването Данаил Кирилов. В дневния ред за 3 септември е и второто гласоподаване на законопроект за допълнение на Закона за правосъдната власт.

В петък Народното събрание ще разиска ратификацията на съглашението сред Европейската комисия и Република България по инструмента SURE за краткотрайна поддръжка за намаляване на рисковете от безработица при изключителни условия в резултат на експлоадирането на COVID-19. В дневния ред е и първото четене на промени в Закона за българските персонални документи. Предвиден е и постоянен парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР