Труп на мъж е открит в река Тиса на границата

...
Труп на мъж е открит в река Тиса на границата
Коментари Харесай

Откриха труп на мъж, опитал се да избяга от Украйна в Румъния

Труп на мъж е открит в река Тиса на границата на Украйна и Румъния. Това оповестиха от Държавната гранична работа на Украйна с позоваване на румънски сътрудници.

" За откриването на мъртвец на мъж на брега на Тиса от неговата страна на границата от военнослужещ от гранична работа " Тячев " оповестиха румънски сътрудници. Загиналият е мъж на междинна възраст с признаци на дълготрайно излагане на вода. У него не са открити документи. В момента се подхващат ограничения за определяне на самоличността му ”, се споделя в известие в телеграм канала на Държавната гранична работа.

Украинските граничари оповестиха, че от февруари 2022 година 25 души са починали при опит за нелегално секване на река Тиса.

Мъжете на военна възраст в Украйна се пробват по всевъзможен метод да избегнат мобилизацията, пробвайки се да изоставен страната с подправени удостоверения или незаконно, постоянно рискувайки живота си. Така, съгласно румънската държавна гранична работа в края на февруари, за две години повече от 9 хиляди украинци са минали границата нелегално. На този декор украинските управляващи стегнаха разпоредбите за престой в граничните региони. В края на февруари беше обявено, че е въведена възбрана за влизане в петкилометрова зона по границата с Румъния и Молдова.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР