Депутатите ще отчетат дейността си в 48-то Народно събраниеНационалният съвет

...
Депутатите ще отчетат дейността си в 48-то Народно събраниеНационалният съвет
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще заседава днес

Депутатите ще отчетат активността си в 48-то Народно заседание

Националният съвет на Българска социалистическа партия се чака да утвърди през днешния ден съдружната формула за присъединяване в предварителните парламентарни избори през април. Заседанието, което трябваше да се организира предходната неделя, беше отсрочено за през днешния ден, 10 февруари, в 14:00 часа, оповестиха от пресцентъра на партията.

Коалицията към сегашния миг се резервира същата, няма смяна, разяснява пред публицисти Филип Попов преди началото на несъстоялия се пленум. " Разбира се, Националният съвет може да реши нещо друго, само че нямаме такива поръчки все още ", сподели тогава той.

На днешното съвещание е планувано народните представители от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " в 48-ото Народно заседание да създадат доклад за свършеното в Народното събрание. Освен това се чака Националният съвет да даде начало и дефинира график за осъществяване на общински и районни конференции за номинации за депутати, както и на регионални препоръки за нареждане на листите по региони.

Миналата неделя Националният съвет на Българска социалистическа партия трябваше да разиска подготовката за предварителните избори и идния конгрес на партията на 11 февруари, само че съвещанието беше отсрочено. За това от партията показаха три аргументи - неприятното време, отсъствието на социалисти поради договарянията за състава на районните изборни комисии и отхвърли на други да се записват " за да провалят присъединяване на Българска социалистическа партия в идните избори ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР