Депутатите от Зелено движение“ – Зорница Стратиева и Владислав Панев,

...
Депутатите от Зелено движение“ – Зорница Стратиева и Владислав Панев,
Коментари Харесай

Депутати от „Зелено движение“ предлагат украинският президент Зеленски да бъде изслушан в Народното събрание

Депутатите от „ Зелено придвижване “ – Зорница Стратиева и Владислав Панев, който е и съпредседател в оставка на партията ще предложат украинският президент Володимир Зеленски да бъде изслушан онлайн в българския парламент. Панев уточни, че доста европейски страни са инициирали сходни диалози с украинския президент.

„Мисля, че ще бъде извънредно мощен знак по тази причина каква е позицията на България. Бихме могли и Народното събрание и цялото общество да получим по-ясна визия от вътрешната страна от Киев за действителната картина, в  която е войната в Украйна. Знаете, че има доста агитация, евентуално и от двете страни, само че съветската агитация в България сигурно не е от през вчерашния ден, най-малко от осем години, от 2014 година насам. Предложението ще го внесем още в сряда, първата сесия на националното заседание през идната седмица. Предполагам, че болшинството в националното заседание би подкрепило такава инициатива“, сподели Панев.
 
В момента се организира партийният конгрес на Зелените, на който ще бъде определено ново управление. Кандидатите за ръководител на групировката са трима – Владислав Панев, Добромира Костова и Албена Симеонова. Досегашният съпредседател –  вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, не се кандидатира още веднъж.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР