Депутатите от "Воля“ влязоха с медицински маски в пленарната зала

...
Депутатите от "Воля“ влязоха с медицински маски в пленарната зала
Коментари Харесай

Марешки и депутатите му се появиха с маски в парламента

Депутатите от "Воля “ влязоха с медицински маски в пленарната зала поради думите на Иво Христов от Българска социалистическа партия, че 80% от българите са дебили. Лидерът на партията - Веселин Марешки, разгласи преди дни, че групата му ще бойкотира съвещанията, до момента в който депутатът от левицата не подаде оставка.

Днес той прикани Народното събрание да одобри обща декларация против "заразата " от изявления, обиждащи българския народ. "С маски сме, тъй като има риск да се заразим от умопомрачителност. Докато Иво Христов най-малко даде късмет на вас да си мислите, че сте от 20%, стигнахме до такава степен Вежди Рашидов да споделя, че всички „ не стават и за клин за зеле “. Представете си, че споделям, че 80% от българите са дебили. Мислите ли, че можете да ми простите това и дали няма да ме разнасяте всеки ден по медиите? “, попита той.

"Нека с обща декларация да изхвърлим това от политическия ни живот. Да кажем на всеки: че на един подобен човек като Иво Христов мястото му не е в Народното събрание. Още не сме си доставили противовирусни медикаменти, по тази причина към този момент ще останем с маски “, прикани Марешки. Той сподели още, че болестта не серпантина дотук и цитира изявление на шоумена Слави Трифонов в Лондон, че в България не бил останал никакъв честен и първокласен капацитет
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР