Депутатите от "Воля" начело с Веселин Марешки напускат парламентарните заседания

...
Депутатите от "Воля" начело с Веселин Марешки напускат парламентарните заседания
Коментари Харесай

Пловдивският депутат Иво Христов ядоса до краен предел една от партиите в парламента

Депутатите от "Воля " отпред с Веселин Марешки напущат парламентарните съвещания до момента в който пловдивският народен представител със скандалното изявление за "80% дебили " Иво Христов не подаде оставка. Това съобщи точно водачът на партията през днешния ден от парламентарната естрада.
"Парламентарната група на "Воля " няма да взе участие в нито едно съвещание и ще напуща постоянно парламентарната зала, до момента в който Иво Христов от Българска социалистическа партия не си подаде оставката. Има двоен критерий, с който се гледа на дейностите на всеки един човек ", се споделя в декларация на групата, прочетена от Марешки.

Така той разяснява отхвърли на социалистите да изискат оставката на своя сътрудник, като обявиха, че извинението му е задоволително.

"Ние от "Воля " в никакъв случай няма да си позволим да наскърбяваме нито един български жител, без значение дали е симпатизант на съпротива или отвън парламентарни партии. Всеки български жител има право да показва своето мнение и ние почитаме всеки един подобен, без значение дали ни поддържа или не ", сподели още Марешки.

Политическа партия Воля има 11 народни представители в сегашния парламент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР