Депутатите от правната комисия заседават по текстовете от новия закон

...
Депутатите от правната комисия заседават по текстовете от новия закон
Коментари Харесай

Часове наред депутатите в правната комисия обсъждат мерките и санкциите в новия закон

Депутатите от правната комисия заседават по текстовете от новия закон за изключителното състояние.

Заседанието продължава към този момент шести час. Очаква се текстовете в закона да бъдат гласувани на следващия ден в пленарна зала на Народното събрание и по този начин Законът за изключителното състояние да бъде признат.
Правна комисия ще гледа Закона за изключителното състояние на второ четене Депутатите са създали общо 19 оферти
Предвижда се удължение до юни на периода за данъчните заявления за физическите лица. Плащането на локалните налози и такси с отстъпката също ще се заплащат до юни. По тогава ще са и периодите за заплащане и на налог „ Печалба “.

Законът урежда изключителните ограничения на територията на страната за предотвратяване, ограничение и превъзмогване последствията от разпространяването на COVID-19 за интервала от 13 март 2020 година до края на изключителното състояние. Вчера той беше признат на първо четене след бурни диспути.

Коронавирусът и България Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете (НА ЖИВО) Ивет: Бъдете мощни. В това сме дружно! Щабът: 11 нови случая на ковид у нас Ангелкова за туристите ни в Буенос Айрес: Редно е да си платят, с цел да могат да се приберат Да те дезинфекцира Кобрата (ВИДЕО и СНИМКИ) Заради COVID-19: Българска народна банка с ограничения за 9,3 милиарда лева Правната комисия зацикли за изключителното състояние Драконовски ли са ограниченията за сигурност на Летище София? Мерки против ковид: Каква е обстановката на граничните ни пунктове МБАЛ " Света София " е в подготвеност да се включи в битката с COVID-19 Въвеждат вечерен час в цялата Смолянска област Скандал в аероплан: Български пасажери принудиха англичани да слязат от борда Борисов благодари на учените от Българска академия на науките, които изготвят сюжети за ковид у нас Министерство на вътрешните работи открива броя на непознатите туристи по хотелите у нас поради COVID-19 Още две заводи у нас започват производството на защитни костюми Установени са контактните лица на пациента с COVID-19 във Велико Търново Кукушева: Обмисляме да предложим да се замразят промоциите в комерсиалните обекти Извънредни ограничения в ромската квартал " Кармен " на Казанлък Мария Габриел: Първите проби на ваксина против ковид евентуално ще са през юни Първи случай на инфектиран с ковид в Бургас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР