Депутатите от ППДБ, ГЕРБ и ДПС променят българската Конституция. Променят

...
Депутатите от ППДБ, ГЕРБ и ДПС променят българската Конституция. Променят
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ променят Конституцията както им изнася

Депутатите от ППДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформират българската Конституция. Променят я по този начин, както им изнася. И по-точно, както изнася на няколко индивида. Това съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във фейсбук.

По думите му Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев са употребявани, поради жалкото си его и глупавите си комплекси, с цел да удовлетворят желанията на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Според него с измененията се цели да се лишават опциите на президента да основава баланс посредством служебните държавни управления и службите, да се назначи политически основен прокурор и да се одобри двойното поданство, с цел да се оправдаят лъжите на Кирил Петков.

Трифонов е безапелационен, че в случай че нещо работи добре не трябва да се трансформира . Българската Конституция такава, каквато беше до през днешния ден, работеше добре и в услуга на българските жители, разясни той. Лидерът на Има Такъв Народ акцентира, че в случай че въпреки всичко нещо би трябвало да се пипа в Конституцията, то първо би трябвало да се подложи на общо национално разискване, а по-късно измененията да се създадат от Велико Народно заседание.

Той показва, че хората които трансформират Основният закон не се опират на логичност и на морал, а на упоритости за безспорна власт, комплекси, жалки пристрастености, дебелоочие и арогантна некадърнос т. Според него тези неща се вършат преди огромни празници, когато хората са празнично настроени и не мислят доста, доста за това, което се случва в Парламента.

И времето ще покаже, безапелационно и брутално ясно, че всичко, което вършат сега е чудовищно закононарушение, сподели още Трифонов.
 Депутатите одобриха
Депутатите одобриха " алфата и омегата " на правосъдната промяна

Окончателно Висшият правосъден съвет ще бъде разграничен на два обособени съвета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР