Депутатите от опозицията поискаха премиерът да обясни пред пленарна зала,

...
Депутатите от опозицията поискаха премиерът да обясни пред пленарна зала,
Коментари Харесай

От БСП вдигнаха луд скандал в НС, Караянчева наказа депутат за обида към премиера

Депутатите от опозицията желаеха министър председателят да изясни пред пленарна зала, с цел да изясни за парите по новите стопански ограничения

"Единствената мярка, която ще бъде призната от хората на открито е оставка на държавното управление ", сподели Георги Свиленски. В зала заваляха викания "Оставка ".

Свиленски се обърна към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с думите: "Премиерът предходната седмица болен ли беше или в Брюксел, подведохте ме ". Тя от своя страна одобри репликата с подигравка и помоли да не се основават вълнения в залата.

От Българска социалистическа партия желаеха отмора още на 23-ата минута от съвещанието, с цел да може министър председателят да се яви в зала. Свиленски се скара и със зам.-председателят на Народно събрание. Караянчева се намеси и помоли квесторите да смъкват депутатът от Българска социалистическа партия от естрада.

Председателят на Народното събрание съобщи, че министър председателят не знае за настояванията на Българска социалистическа партия и разгласи, че ще го потърси. Левицата отговори с следващи викания "Оставка ".

"Бойко Борисов потвърди, че е страхливец. Държи се като "мишка ", съобщи Стоян Мирчев. Цвета Караянчева го помоли да не наскърбява премиера. Тя наложи наказване на социалиста и прикани да не прави кавги в залата. Депутати от Българска социалистическа партия станаха, с цел да стачкуват наказването.

Виждам, че сте решили да вършиме кавги, обърна се Караянчева към Българска социалистическа партия.

Даниела Дариткова от ГЕРБ прикани за Българска социалистическа партия да се "успокоят " и съобщи: "Моля, ръководителят да резервира престижът на Народно събрание. Държите се жестоко и дебелашки, не отива на народни представители. Вие сте тук да защитавате ползите на българските жители, а ние се опитваме да запишем в Закони. Ако сътрудниците са в прочувствена рецесия, то дано се даде 5 минути отмора ".

Депутатите от Българска социалистическа партия напуснаха зала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР