Депутатите от Демократична България и Изправи се.БГ! Ние идваме са

...
Депутатите от Демократична България и Изправи се.БГ! Ние идваме са
Коментари Харесай

Иванов и Манолова търсят един смел депутат

Депутатите от Демократична България и " Изправи се.БГ! Ние идваме " са събрали 37 подписа за привикване на изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, на което да се гласоподава признатото през днешния ден в правна комисия прекосяване на Бюрото за отбрана на очевидци към Министерство на правораздаването.

Христо Иванов, Демократична България, се обърна с къс апел към сътрудниците си, че се търси подписа на един народен представител, с цел да може да бъде импортирано предлагането. На края на бюджетната процедура сме и срокът това Народно заседание да бъде необуздано наближава. Имаме късмет обаче да свършим едно нещо и действително да стартираме правосъдната промяна. Търси се един народен представител ", съобщи Христо Иванов.

Мая Манолова поддържа предлагането и също се обърна с апел, в това число се обърна и към смелостта на ръководителя на Народно събрание Ива Митева, напомняйки й, че в пълномощията й е да свика изключително съвещание.

Минути по-късно от депутатските банки на Демократична България се чуха овации - депутати от Има Такъв Народ слагаха подписите си.

Главният прокурор и с персоналното си наличие на правна комисия през днешния ден в продължение на шест часа на импортираните законопроекти.
 Правната комисия върна Бюрото по отбрана на Министерство на правосъдието
Правната комисия върна Бюрото по отбрана на Министерство на правосъдието

Най-голям спор провокира статутът на една постройка

Припомняме, Бюрото за отбрана на очевидци e под управлението на основния прокурор от 2014 година, като преди този момент бе към Министерство на правораздаването. През март месец тази година в Конституционния съд бе импортирано за пояснение против разпореждания от текстовете в Закона за правосъдната власт, с които структурата получи полицейски пълномощия. Именно дейностите на чиновници на Бюрото по отбрана, когато с цел да търсят документи по отношение на следствието против преди година, провокира особеното публично внимание към службата.

В края на юли в Бюрото, само че резултати от това не бяха оповестени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР