Депутатите от БСП настояват премиерът Бойко Борисов да дойде в

...
Депутатите от БСП настояват премиерът Бойко Борисов да дойде в
Коментари Харесай

БСП поиска Борисов да се яви в парламента, за да докладва за Русия

Депутатите от Българска социалистическа партия упорстват министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание и да рапортува пред законотворците за обстановката сред Русия и Европейски Съюз. Социалистите са склонни чуването на министър-председателя да се организира при закрити порти.

"Да не действаме на правилото "нека да скрием министър-председателя ". Тази рецесия може да има съществено отражение върху общността и връзките й с федерацията, както и върху двустранните връзки България-Русия. Затова депутатите би трябвало да са на ясно какво се случва и какъв ход ще предприеме страната ни в този спор ", съобщи от парламентарната естрада аленият народен представител и някогашен външен министър Кристиян Вигенин.

От Българска социалистическа партия евентуално се интересуват най-много от идващите дейности на централната власт, откакто министър председателят Борисов привика за съвещания посланикът ни в Москва Бойко Коцев, който към този момент е на българска територия.

Засега 27 страни и една организация са експулсирали над 150 съветски дипломати: Съединени американски щати - 60 дипломати; Англия - 23 дипломати; Украйна - 13 дипломати; НАТО - 7 дипломати; Канада - 4 дипломати; Германия, Франция и Полша също по 4 дипломати; Молдова, Чехия и Литва - по 3 дипломати; Испания, Холандия, Дания, Италия, Албания и Австралия - по 2 дипломати; Унгария, Швеция, Хърватия, Румъния, Финландия, Естония, Ирландия, Норвегия, Македония, Латвия и Черна гора - по 1 посланик.

България не е измежду тях, само че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов към този момент загатна, че държавното управление може да направи сходна стъпка.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР