Депутатите обсъждат в пленарната зала на Народното събрание искането на

...
Депутатите обсъждат в пленарната зала на Народното събрание искането на
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат предсрочното освобождаване на Караянчева

Депутатите разискват в пленарната зала на Народното събрание настояването на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за предварително освобождение на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Водачът на социалистите Корнелия Нинова разгласи, че Караянчева би трябвало да си тръгне, с цел да се възвърне престижа на институцията Народно заседание, да се заздрави законодателният развой, както и в името на отбраната на достолепието на българските дами.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поддържа причините й, въпреки че изрази съмение, че ГЕРБ биха подхванали стъпката да се лишат от човек, който е " въплъщение " на партията. " Самата госрпожа или не схванала защо става дума, или се е взела прекомерно насериозно. Тя и през днешния ден продължава да си мисли, че настояването за оставката й е просто акт на опозицията и ще отмине. Нещо повече – пробва се да дублира държанието на президента и премиера в опит да изпъкне и да печели дивиденти, само че това не й се отдава и резултатът е гаф след гаф. Да се изявяваш като квартален партиен функционер е политическо закононарушение против републиката и това историята няма да елементарни ", съобщи Карадайъ. А на възмутените крясъци от редиците на ГЕРБ репликира: " От истината ви боли, нали? "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР