Депутатите, напуснали парламентарната група на "БСП за България", искат въвеждане

...
Депутатите, напуснали парламентарната група на "БСП за България", искат въвеждане
Коментари Харесай

Отцепниците от БСП искат данъчна преференция за хората на минимална заплата

Депутатите, напуснали парламентарната група на "БСП за България ", желаят въвеждане на данъчна преференция за хората с минимална работна заплата.Те са записали предложенията си в промени в Закона за налозите върху приходите на физическите лица, които ще бъдат импортирани до края на деня.

С данъчната преференция трудещите се на минимална работна заплата ще имат правото в края на годината с подаването на данъчната декларация да си възстановят предплатено удържаните от работодателя ДОД.

Така прогресивните социалисти, както се самоопределят, ще подкрепят хората с най-ниски приходи, изясни Лало Кирилов. "И ще им даде право да имат малко глътка въздух тъкмо в обстановката на коронавирус пандемията, тъй като, както чухте от работодателите, те имат негативно мнение за увеличението на работната заплата. Смятаме, че ние внасяме навременно нашето предложение ", уточни той.

Красимир Янков добави, че смяната касае милион и половина работещи в България и има задоволително време за разискване на предлагането им, преди да бъде импортиран проектобюджетът за 2021 година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР