Депутатът Радостин Василев се обърна от парламентарната трибуна към Бойко

...
Депутатът Радостин Василев се обърна от парламентарната трибуна към Бойко
Коментари Харесай

Радостин Василев към Борисов: Криете се като Зайко Байко

Депутатът Радостин Василев се обърна от парламентарната естрада към Бойко Борисов по отношение на избора му за член на комисията по външните работи. 

Г-н Борисов, предходната седмица се бяхте скрили като Зайко Байко, излезте на трибуната и ми направете имитация за какво желаете да сте член на тази комисия, разяснява Василев.

" Аз в действителност съм учуден от това, което се случва в залата. Първо господин Пеевски ще диктува конституционната промяна, в този момент господин Борисов ще бъде във външна комисия. Не се крийте, господин Борисов, предходната седмица като имаше комисия по имунитетите - вас ви нямаше. Сега за комисията по външни работи сте тук, най-вероятно ще отговаряте за двустранните връзки с Испания. Това двуличие се случва единствено поради обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ, сподели още Василев, представен от настоящо.ком. 

" Наглостта на ГЕРБ и Политическа партия може да стигне до такава степен, че да предложат и Борисов за еврокомисар. Няма никаква разлика сред него и Даниел Лорер, двамата са идентични гербаджии ", добави още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР