Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Хазарта показа среден пръст на ГЕРБ. Било най-малкото

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, сподели междинен пръст в пленарната зала. Той бе ориентиран към ГЕРБ, депутатите на която по същото време подвигнаха листове, на които бе написано " Оставка ". Листовете бяха обърнати към вицепремиера Калина Константинова, която по същото време бе изслушвана от Народното събрание във връзка обстановката с бежанците.

Снимката на Петров бе публикувана светкавичо във фейсбук. От ГЕРБ настояха председателстващият съвещанието Мирослав Иванов (ПП) да наложи наказване на Хазарта.

Самият Петров напусна залата, малко откакто си направи селфи с въпросния непристоен жест. В последна сметка той бе осъден със забележка. След като ръководителят на Народното събрание Никола Минчев е изгледал фрагментите и е свел до заместника си, че нарушаване има.

" Моля да бъда извинен от хората, които са се почувствали оскърбени. Аз сранвително рядко взимам думата тук, времето на българския парламент е скъпо. Що се отнася към хората, на които съм посочил този жст - мисля, че това е най-малкото, което би трябвало да ви бъде показано ", сподели самият Петров.

С което отново си завоюва гнева на ГЕРБ. А Тома Биков напряко разгласи, че Хазарта може и да е потребен като музикант, само че е ненужен като народен представител.

Очаквайте подробности
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР