Депутатът от Обединените патриоти защити председателя на Народното събрание .

...
Депутатът от Обединените патриоти защити председателя на Народното събрание .
Коментари Харесай

Славчо Атанасов защити Караянчева в парламента

 Депутатът от Обединените патриоти отбрани ръководителя на Народното събрание. Припомняме, че през вчерашния ден народните представители от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи събраха 97 подписа за оставката на Караянчева. Бившият кмет на Пловдив установи, че сътрудниците му от опозицията са влезнали в политически капан.

Той акцентира, че не е симпатизант на ГЕРБ в града под тепетата, само че установи, че не е откраднала пари за разлика от лидерка на партия от Крушовица, която на 28 години е станала приватизаторка.

Според, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са създали копи-пейст на причините си против ръководителя на Народното събрание.

" И преди сме чували при искане на оставки причините, че ръководителят на Народното събрание не познава конституцията и че е арогантна. Движение за права и свободи не може да преглътне, че още през 2009 година стана народен представител от Кърджали. Имало е доста по-нисък рейтинг на Народното събрание от настоящия по времето на Жан Виденов и в края на ръководството на Иван Костов ", установи Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР