Депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди изпрати своя официална позиция

...
Депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди изпрати своя официална позиция
Коментари Харесай

Депутатът Александър Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници?

Депутатът от " Обединени патриоти " Александър Сиди изпрати своя публична позиция за юристите на циганските нарушители. Вижте какво отворено писмо разпрати той до медиите: " Уважаеми сътрудници,

Приложено изпращам персоналната позиция на народния представител от Обединени патриоти и член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Той е народен представител от Пловдив, а коментарът му е обвързван с последните случаи на циганска престъпност.

Сиди: Кой заплаща за скъпите юристи на циганските нарушители
Циганските изстъпления и нагла и арогантна разпра по улиците на страната ни ескалираха през последните седмици. Това, че към този момент се случиха проблеми в Асеновград, Бяла, Варна и Гърмен в никой случай не би трябвало да успокоява жителите на Ямбол, тъй като е видно, че това население е ниско грамотно и че не са подкарали българските градове по азбучен ред. Защото другояче няма логичност от това, което се случи в Смолян.

Неграмотните, обществено слаби и дискриминирани мургави български жители, сграбчиха колове, брадви и сопи и потеглиха да се саморазправят на тълпи по улиците на България, водени само от стадно-племенното си право за налагане на правдивост посредством високо хуманните и демократични способи като побой от навалица, ликвидиране с камъни и прегазване с коли. Методи, налагани и във високо демократичните общества на запад от също толкоз добре интегрирани общности. Същите тези демократични общества на запад, които наливат милиони евро, с цел да постановат розово-либералните си възгледи на безкрайна и даже рискова за обществото криворазбрана приемливост. Тази приемливост към този момент се взриви доста пъти и беше брутално сгазена, а по-късно и заклана по улиците на европейските градове.

По делото против подивялата навалица в Асеновград бедните, обществено слаби роми се снабдиха с едни от най-скъпите юристи в България. Недоумение буди кой тъкмо заплаща сметката им. Дали не са тези същите, които с розовите пари на някой незнаен неолиберален западен спонсор осъдиха страната ни, че постанова правовия ред в Гърмен посредством премахването на противозаконните цигански коптори. Нима същите тези розови кривозащитници не са за тъждество на всички пред закона? Или някой са по-равни?
Циганските нападения могат да бъдат спрени само тогава, когато страната влезе в гетата и стартира да съблюдава всички да бъдат равни пред закона. Тогава, когато страната показва нулева толерантност към всяко едно нарушаване, без значение от неговия създател.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване ще се постараем това да се случи. За да си свършим работата, обаче, е неотложно да се вземат незабавни ограничения за ограничение на активността на грантово-либералните анонимни фондации, които интензивно финансират циганската безотговорност и посредством високоплатени юристи и презрян демократичен рев по медиите им разрешават да паразитират на гърба на обществото.

Хората, които излязоха по улиците на българските градове, с цел да стачкуват против циганските саморазправи, не са фашисти и ксенофоби. Те не желаят „ ромите на сапун “. Те желаят правдивост и тъждество за всички български жители!
България би трябвало да тръгне по пътя на Унгария и да извади на ярко всички тези финансови потоци, които наливат пари в издигането на противозаконни ислямски меджлиси в махалите и финансирането на тези, които пазят всяко циганско безвластие, само че мълчат - задавени от пачките на анонимни донори - всякога, когато някой „ интегриран “ ром изнасили и забие секира в главата не беззащитна стара жена, с цел да ѝ вземе 20 лева от пенсията.
Александър Сиди, народен представител в ПГ „ Обединени патриоти “ от Вътрешна македонска революционна организация "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР