Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на
Коментари Харесай

Делян Добрев: И Радо Василев и записаните от него са жадни за власт

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев разяснява изявленията на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, че народни представители от ПП-ДБ са били записвани от Радостин Василев.

Бившият министър на спорта беше избран от Петков като " прочувствено неустойчив ".

" Дълбока не е страната, а жаждата за власт и от " записващия " и от " записаните "! Тя ги кара да пазарят депутати, да се боричкат за постове и като не стане на тяхното - да се обръщат един против различен. И най-после са им отговорни " службите " и " дълбоката страна ". Ало, Студио Х?! ", написа Добрев във Фейсбук.

Снощи Кирил Петков от Политическа партия съобщи, че политици от обединението са били записвани по време на работни срещи. Записвани са както на хора от " Продължаваме промяната ", по този начин и от " Демократична България ".

Според него са употребявани записващи устройства в централите и в постройката на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези дейности са работа на службите и " дълбоката страна " за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление ", съобщи Петков.

А като инструмент за това е употребен прочувствено неустойчив политик – Радостин Василев, който се проверява от прокуратурата.

Личната му упоритост да бъде министър на спорта в новия кабинет и отхвърли го довел до прочувствена неустойчивост, счита Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от " тъмния бранш, който го поддържат ". Неговата нереалистична вяра е да стартира собствен политически план, като по негови думи помогне да взриви страната, сподели още Петков.

За през днешния ден от 11 часа Радостин Василев изненадващо разгласи независима конференция, на която ще разяснява диалозите за кабинет на " Продължаваме промяната " с ГЕРБ-СДС.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР