Депутатът от Демократична България - Димитър Найденов посочи, че в

...
Депутатът от Демократична България - Димитър Найденов посочи, че в
Коментари Харесай

Димитър Найденов: 40 мин. Радев спори с Христо Иванов за самолети. 90 сек.- за съставяне на кабинет

Депутатът от Демократична България - Димитър Найденов уточни, че в понеделник са се осъществили най-странните съвещания при президента Румен Радев. Партията на Найденов беше извикана на " Дондуков " №2 с цел да бъдат разисквани опциите за сформиране на бъдещо държавно управление.

" Беше излъчено най-странното живо предаване на съвещания при президент, за сформиране на държавно управление, за което съм чувал ", написа той.

Вместо градивен разговор Найденов споделя, че 40 минути президентът е спорил с Христо Иванов от Демократична България по геополитически тематики, самолети, противовъздушни системи и фейсбук постове.

 

" Учудващо е, че единствено 90 секунди, т.е минута и половина е траял диалогът за сформиране на държавно управление. Странно е, че мотивът на срещата трае минута и половина, а назиданието - 40 минути. Непропорционално е ", кометира той и прибавя:

Явно по-голям е разногласието, възприятието за значителност, а не да се обсъдят действителните благоприятни условия за сформиране на постоянно и работещо държавно управление, от което страната има потребност, преди да изпадне в следващата безтегловност и да отидем на предварителни избори.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР