Депутатът от БСП Петър Кънев еднолично саботирал заседание на парламентарната

...
Депутатът от БСП Петър Кънев еднолично саботирал заседание на парламентарната
Коментари Харесай

„Възраждане” разкриха депутат на БСП: Страшен кьорфишек! Саботира икономическа среща с Русия

Депутатът от Българска социалистическа партия Петър Кънев еднолично саботирал съвещание на парламентарната асамблея за Черноморско икономическо съдействие. Това разгласи на брифинг Стоян Таслаков от партията на Костадин Костадинов

„ Поводът по който ви събрахме е с цел да ви осведомяваме, какво се случва в парламентарната асамблея за Черноморско икономическо съдействие. От българска страна има петима непрекъснати членове като сега ръководител на делегацията е Петър Кънев от Българска социалистическа партия.

Преди няколко месеца на пощите си получихме съобщение от украинската делегация, че ни молят да саботираме кворума на идната 59-та Генерална асамблея, която ще се организира юни в Москва, Русия. Това съобщи по време на брифинг в Народното събрание Стоян Таслаков от партията на Костадин Костадинов.

Той е безапелационен, че без да бъдат известени от ръководителя на организацията Петър Кънев, еднолично е взето решение да се саботира кворума и да се провали събитието на Генералната асамблея.

„ Доколкото имам информация една страна не е достигнала събитието да бъде осъществено и това е България с едноличното решение на Българска социалистическа партия. От наша страна считаме, че е неприемливо да затворим съдействието с най-близките страни по които имаме директен изход на море. Корнелия Нинова неведнъж е заявявала, че ще търси разновидности за съдействие с други страни, с цел да може дружно да превъзмогнем рецесията, която провокира военният спор ”, добави той.

По думите на Таслаков „ Възраждане ” схващат своите украински сътрудници, само че изрично не схващат позицията на България.

„ Не разбираме позицията на Българска социалистическа партия, която е за съдействие, добросъседство и другарство с Руската и другите страни, а в това време дейностите им демонстрират, че са подготвени даже да построят стена в морето, в случай че е допустимо, тъй като по този начин споделят европейските им господари. Петър Кънев е послушал това, което са му споделили от Европа.

Тези хора трансфораха Българска социалистическа партия в един политически кьорфишек. Знаете тяхната позиция за военно техническата помощ, знаете по какъв начин гласоподава за зелените документи, знаете тяхната позиция за всичко се спуска от Европейски Съюз -безпрекословно осъществяване. Куриозното в тази ситуация е, че Петър Кънев е ръководител и на групата с другарство с Русия и същия човек еднолично саботира съветската страна, като това не е политическа организация, а за икономическо съдействие ”, съобщи още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР