Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката

...
Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката
Коментари Харесай

Сръбски депутат подаде оставка, гледал порно клип на заседание за Косово

Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката си, откакто беше сниман да гледа порно клип на телефона си по време на развълнуван спор в специфичното парламентарно съвещание за Косово.

Миналата седмица сръбският парламент заседава по предложение на сръбското държавно управление, като единствената точка в дневния ред беше отчетът на държавната Служба за Косово за договарянията с Прищина в интервала от септември предходната година доникъде на януари тази година.

Президентът на Сърбия Александър Вучич разяснява през вчерашния ден вечерта, че не е удовлетворен от неувереното отношение на съдружните си сътрудници (Социалистическата партия на Сърбия) на парламентарното съвещание за Косово, когато СПС не зае изрично страната на Сръбската прогресивна партия на Вучич.

Непосредствено след изказването на президента, в обществените мрежи се появи видео, на което се вижда как  Звонимир Стевич гледа клип с експлицитно полово наличие по време на съвещанието .

Serbian MP Zvonimir Stevic, an anti-Kosovo chauvinist, caught watching porn during the Serbian parliament session on Kosovo.

He was the chair of Serbian Parliament's " Comittee for Kosovo " and fraudulently listed Prishtina, Kosovo as his place of residence.
— Admirim (@admirim)

Dok traje sednica Narodne skupštine o Kosovu, poslanik SPS Zvonimir Stević se zabavlja uz filmove za odrasle. Inače, Stević je rođen u Prištini i bio je predsednik pokrajinskog odbora SPS.

Još jedan nedavač Kosova koji je verovatno sve prodao i uživa u BGD uz dobar internet...
— Kosta Konstantinović (@KostaKonstan)

65-годишният косовец от Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич е член на парламентарната комисия за Косово. Според информация на Бета, Стевич е подал оставката си през днешния ден.

Сърбия и Косово са подложени на засилен напън от страна на западните страни да реализират съглашение, което ще накара двете страни да възстановяват връзките си. Сърбия към момента отхвърля да признае държавното управление на своята някогашна провинция с албанско болшинство - която разгласи самостоятелност през 2008 година - и с поддръжката на мощни съдружници като Русия и Китай попречи на територията да влезе в редица интернационалните институции, в това число Организация на обединените нации.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР