Депутатът Ивайло Мирчев в ТуитърИмам лоша новина за президента Радев

...
Депутатът Ивайло Мирчев в ТуитърИмам лоша новина за президента Радев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Лоша новина за Радев – флаговете са хубаво нещо, когато зад тях стоят реални действия

Депутатът Ивайло Мирчев в Туитър

Имам неприятна вест за президента Радев и тя е, че колкото и пилона със знамето да открие тържествено, това няма да промени усещането, че цялата му политика работи против българския интерес. Флаговете са хубаво нещо, когато зад тях стоят действителни дейности, които градят бъдеще и събират, а не разделят хората.

Когато си пречил на обновлението на българската войска, в случай че ще 100 пилона да откриеш след това, все тая. Когато наречеш черното - бяло и обвиниш нападната страна, че упорства да се отбрани от агресора си, това не е ли в действителност позор за знамето, под което стоиш? Когато приказваш за това, че България ще пребъде, а правиш всичко допустимо да разделяш българите и да ги настройваш едни против други, какво бъдеще създаваш?

Българското знаме във всички сражения, в които е взело участие, е било знак на смелост, чест и достолепие. За да се трансформира в подобен знак, носещите го са показвали смелост, чест и достолепие, ден след ден, в борбите и отвън тях. Държали са се като европейците, каквито сме, не като васали на Русия. Днес, когато гледаме по какъв начин един президент се пробва по всякакъв начин да откъсне България от Европа и да я тласне обратно и в посока Кремъл, в това няма нито смелост, нито чест, нито достолепие. Има раболепство, каквото знамето ни не заслужава.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР