Депутатът Десислава Атанасова (ГЕРБ) обвини служебния министър на вътрешните работи

...
Депутатът Десислава Атанасова (ГЕРБ) обвини служебния министър на вътрешните работи
Коментари Харесай

Според ГЕРБ Рашков е подредил НС |

Депутатът Десислава Атанасова (ГЕРБ) упрекна служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, че употребява ". Това се случи след днешното чуване на Рашков в Народно събрание и изявленията му в Министерство на вътрешните работи. 

" Ние не чухме нито един факт, почиващ на някакво доказателство, че такива противозаконни подслушвания са били реализирани ", съобщи Атанасова. Нещо повече, има и отчет на Бюрото за надзор на СРС, което отхвърля тези изказвания, както и прекъснато досъдебно произвеждане от прокуратурата заради липса на доказателства, добави тя.

Атанасова означи, че от ГЕРБ ще продължат да задават въпроси, до момента в който не се открият обстоятелствата и събитията, които " той (Рашков) насочва в общественото пространство "  . 

" Г-н Бойко Рашков не е никаква последна инстанция, даже да приказва от трибуната на Народно събрание или от някоя друга естрада, с цел да прави сходни внушения ", посочи още тя. 

Маноил Манев добави, че от изявлението на Рашков в Министерство на вътрешните работи е станало ясно, че " той е подредил, че Министерство на вътрешните работи е подредило Народно събрание - не знам дали това се назовава народна власт, парламентаризъм или полицейщина ".

Тома Биков от ГЕРБ също разяснява изявленията на служебния министър. Той съобщи: 

" Този човек доста желае да остане министър на вътрешните работи. От позиция на нашата партийна тактичност ние имаме изгода да остане, тъй като доста елементарно ще можем да нападаме това министерство. От позиция на страната сходно развиване на събитията би било нещо приблизително сред фарс и покруса ". 

Биков означи, че от ГЕРБ са внесли искане за следствие на дейностите на Рашков по време на предизборната акция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР