Депутатът Делян Пеевски направи голямо дарение за италианските медици, които

...
Депутатът Делян Пеевски направи голямо дарение за италианските медици, които
Коментари Харесай

Пеевски с дарение за италианските медици

Депутатът Делян Пеевски направи огромно подаяние за италианските медици, които дадоха най-вече жертви в битката с ковид. Компанията му " Интръст " даде на Италианския Червен кръст, с посредничеството на БЧК, 1000 броя защитни дрехи за многократна приложимост. Италианският Червен кръст получи безплатно и 100 броя защитни шлемове от „ Био Слийп “ ЕООД.

БЧК благодари на донорите за предоставената опция да подпомогнем работата на Италианския Червен кръст. Президентът на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец (МФЧК/ЧП) Франческо Рока изрече специфична признателност на ръководителя на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров от името на Италианския Червен кръст за предоставеното обилно подаяние, оповестиха от БЧК.

„ Благодарение на дарението ние ще сме в положение да подсигуряваме цялостната сигурност на нашите чиновници и доброволци, които работят неуморно на първа линия през цялото време. Високо оценяваме този откровен акт на взаимност, изключително в миг, когато доставките и напредването в цяла Европа са мощно затруднени, а ние би трябвало да осигурим подобаваща защитна екипировка за целия ни личен състав. Знаейки, че можем да разчитаме на поддръжката и близостта на нашето Червенокръстко семейство, ние се усещаме по-уверени и по-силни. Използвам опцията да Ви благодаря още един път за другарството и партньорството, които потвърдиха силата си в тези сложни времена “, се споделя в благодарственото писмо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР