Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов

...
Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Десислава Атанасова приписа на Борисов думи на Лукашенко

Депутът на ГЕРБ Десислава Атанасова приписа на премиера Бойко Борисов изявление на властническия президент на Беларус Александър Лукашенко по адрес на нестихващите митинги против властта му. За тирания не може да се приказва, в случай че имаше тирания, нямаше да излъчвате всеки ден репортажи от митинга, съобщи пред bTV Атанасова, представяйки неправилно откъс на Лукашенко за думи, казани от Бойко Борисов. На един от последните митинги Лукашенко втърди тона и заплаши, че в случай че някой от протестиращите докосне войник, ще загуби " минимум ръцете си ". 

Атанасова се опита да замаже гафа, като изясни, че се е объркала, тъй като е предположила, че водещата ще я предизвика с въпрос за думи на Бойко Борисов. Не виждам никакъв паралел нито сред двете персони, нито сред двете страни, разяснява тя.

Атанасова разяснява и препоръчаната от ГЕРБ нова конституция в качеството си на ръководител на краткотрайната комисия за разглеждане на плана. Атанасова заяви, че членовете на комисията не получават спомагателни хонорари и до момента са заседавали единствено един път за броени минути поради коронавирусната зараза. В актуалната конюнктура е неприемливо да се проведат полемики и разисквания, съобщи още Атанасова. Тя заяви, че идната седмица ще има онлайн среща с представители на Венецианската комисия, последвала онлайн конференция за потребността от привикване на Велико Народно заседание. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР