Депресията при връзка от разстояние е не само реална, но

...
Депресията при връзка от разстояние е не само реална, но
Коментари Харесай

Как да излезете от депресията при връзка от разстояние

Депресията при връзка от разстояние е освен действителна, само че и по-често срещана, в сравнение с си мислите. Само за момент преминавате от възприятието за непобедимост до желанието да се свиете в ембрионална позиция от безсилия.

Отношенията с половинката може да са чудесни, само че все по-рядко да стартирате да се виждате. В резултат на това стартирате да изпитвате компликации да се изразите. Напълно обикновено е да се чувствате по този метод.

Но когато тъгата се трансформира в всекидневен сателит и стартира да се появява меланхолия от връзка от разстояние, е значимо да я разпознаем, с цел да имаме най-хубавата опция да се оправим с нея. Ето и по какъв начин да го извършите:

Говорете за депресията при връзка от разстояние

Звучи елементарно, нали? Просто отворете устата си и оставете всичко да излезе нескрито. Но в реалност да се приказва за депресията при връзка от разстояние, а и освен, е пъклен мъчно. Много ни е грижа какво мислят другите и никой не обича да наподобява уязвим, което може да ни попречи да се отворим, когато в действителност имаме потребност.

Може да си мислите, че другите ще се тормозят прекалено много или че може да сметнат, че това е прекомерна реакция. Но този ред на мисли би трябвало да бъде пресечен! Депресията при връзка от разстояние не би трябвало да се приема леко и поддръжката на близките играе основна роля за възобновяване.

Не забравяйте, че не сте сами, не липсват хора, към които можете да се обърнете за помощ, в случай че депресията при връзка от разстояние споходи и вас. Такива са околните ви, приятелите ви, а и най-много вашият сътрудник.

 депресията при връзка

Създаване на рутинни действия

Когато чувствате меланхолия във връзката и ви липсва сътрудникът, може да ви се коства, че всеки ден се слива със идващия. Това е, тъй като единственото, за което мислите, е да сте с него.

Зациклянето върху този отрицателен поток от мисли може да изсмуче живота от вас. Времето е спряло, а рутината, в която сте изпаднали, ви кара да се отдръпнете и да не се фокусирате върху всекидневието.

Именно тук основаването на рутина е от основно значение. Създаването на график и придържането към него ви оказва помощ да се концентрирайте върху настоящата задача. По този метод мозъкът ви е ангажиран и държи отрицателните мисли настрани, което ще ви помогне да излезете от депресията при връзка от разстояние.

 депресията при връзка 1

Поставите цели

Създаването на рутинни процедури и слагането на цели вървят ръка за ръка. Ако мислим, че рутинните дейности са основата за основаване на смяна, то задачите са градивните детайли, сложени върху тази основа.

Когато стартирате, е наложително да си поставяте цели, които можете да постигнете. Поставянето на неправилни или недостижими цели може да има противоположен резултат. Най-просто казано, задачите би трябвало да са постижими, измерими и реалистични и с съответен период.

Правете физически извършения

Знаем, че физическите извършения могат да повлияят на здравето и външния ни тип. Но какво въздействие оказват върху благосъстоянието ни и съответно при оправянето с депресията при връзка от разстояние.

Когато се упражнявате, тялото ви стартира да реагира по разнообразни способи. Той освобождава ендорфини, които работят като болкоуспокояващо. Норепинефринът – невротрансмитер, който играе роля за настроението ви, също се покачва.

Тялото не е единственото, което би трябвало да се тренира. Трябва да го вършиме и с мозъка си, а ключът за това е медитацията.

 депресията при връзка

Яжте здравословна храна

Депресията при връзка от разстояние, а и при всяка друга такава може да докара до неприятен вкус, пропускане на хранения и непреодолимо предпочитание за сладки храни. Това пък води до липса на значими витамини и минерали.

Проучвания демонстрират, че тези, които се хранят с по-здравословни храни, по-рядко изпадат в меланхолия. При тези, които са консумирали повече модифицирани храни, вероятността да страдат от меланхолия е била по-голяма.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР