Денят на раждане влияе много върху характера на един човек

...
Денят на раждане влияе много върху характера на един човек
Коментари Харесай

Денят, в който сте родени, разкрива какъв човек сте

Денят на раждане въздейства доста върху характера на един човек и върху живота му. Открийте какъв темперамент сте, съгласно деня от седмицата, в който сте се родили.

Понеделник  – С понеделник ръководи Луната, а съгласно националната традиция в годината има единствено три понеделници, които се смятат за нещастни – първият понеделник през април, вторият понеделник през август и последният през декември. Както е капризна Луната, такива са и хората, родени в понеделник, а най-голямо въздействие върху тях имат страстите. За тях е значимо да има солидна основа в живота, като семейство, другари и сътрудници, от които произтича тяхната мощ.

Вторник е кръстен на планетата Марс, който след римското разбиране е господ на войната. Хората, родени на този ден, имат огромна мощ, военен дух и решителност да реализират задачите си. Въпреки това, под въздействието на Марс, те са “непослушните ” и са склонни на раздразнителност.

Сряда. Техен настойник е Меркурий – планетата, която носи името на бога на търговията. Хората, родени в този ден, постоянно са там, където нещо се случва – за тях скуката е зложелател №1. Те са родени търговци и имат усет за подписване на всевъзможен тип покупко-продажби. Могат да изградят прелестна кариера като банкери и финансисти. Но от време на време ги погубва лекомислието. Жената, родена в сряда, държи да бъде център на внимание. Обича да се заиграва и да разрушава мъжките сърца – изобретателно флиртува просто, с цел да се убеди в своя сексапил или с цел да форсира някаква значима работа.

Четвъртък. Юпитер, планетата на щастието и изобилието, бди над родените в четвъртия ден от седмицата. Върховният господ Юпитер е великодушен и подарява хората с всевъзможни гении. За родените в четвъртък споделят, че имат ангел пазител. Те се стремят към триумфа и настойчиво преодоляват всевъзможни загради. Доброжелателни са и имат вяра в себе си. Жените кипят от сила, умеят да направляват хората, които търсят съвет и опора. Едновременно с това поддържат отдалеченост в общуването.
В пeтък ce рaждaт aртиcтичнитe души

Пeтък e дeн нa плaнeтaтa Вeнeрa, cимвoл нa крacoтaтa, любoвтa и кoмфoртa. Хoрaтa, рoдeни нa тaзи дaтa ca пoд влияниeтo нa Вeнeрa и зaтoвa ca чувcтвeни и худoжecтвeни. Пo някaкъв нaчин, тe живeят в cвoй coбcтвeн cвят, cклoнни ca нa идeaлиcтичeн пoглeд към cвeтa и рoмaнтични фaнтaзии. Oбичaт и увaжaвaт крacoтaтa и c нeя ce cтaрaят дa изпълнят живoтa cи.

Събота . Сатурн въздейства на родените в събота и това дефинира неспокойния им живот. Те са извънредно работливи, виновни, търпеливи и рационални. Убедени са, че бъдещето им зависи единствено от самите тях. Крачка след крачка, те се движат към задачата си.
Тe oщe в рaннa възрacт ca пo-зрeли oт връcтницитe cи и прeдпoчитaт дa плaнирaт. Труднo ce cпрaвят c прoмeнитe, кoeтo ce дължи нa cъмнeниeтo в ceбe cи, нo тe вcъщнocт пeчeлят oт тoвa.

Неделя.  Смята се за един от най-късметлийските рождени дни. Техен настойник е Слънцето и това ги подарява с неизчерпаема сила. Тези хора могат да се осъществят на всички места и да им върви постоянно и във всичко. Но от време на време става тъкмо противоположното – трансформират се в неудачници в живота.

Съдбата ги подарява с харизма, мощ на духа, външна хубост, разум, добрина. Но точно това чувство за благодетелност е тяхната слабост, тъй като, като привикват от дребни да получават всичко, с времето престават да поставят каквито и да било старания, като чакат всичко да им пристигна наготово. Така съвършените им заложби атрофират и се трансформират в егоцентризъм и мързел. Преломният миг в техния живот е след 33.

Търси се преподавател за английски остров- 66 500 евро заплата 
Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР