Dentsu Aegis Network обяви, че от днес започва да предлага

...
Dentsu Aegis Network обяви, че от днес започва да предлага
Коментари Харесай

Dentsu Aegis Network стартира Amnet - своята платформа за автоматизирано купуване на онлайн реклама в България

Dentsu Aegis Network разгласи, че от през днешния ден стартира да предлага публично за първи път в България автоматизирано пазаруване на рекламна повърхност (т.нар. programmatic buying) посредством своето световно поделение Amnet. Новият метод ще промени изцяло обичайните способи за пазаруване на цифров инвентар към по-прогресивен и самостоятелен метод, който съчетава профила на интернет потребителите с данните и технологията, за да се доставя таргетирана реклама в действително време до най-подходящите потребители. Със старта на Amnet, България ще усили световното портфолио на организацията до 35 пазара по света и ще й даде опция да даде своя световен опит в район, където автоматизирано пазаруване на онлайн реклама занапред стартира да се развива. Като част от Dentsu Aegis Network България, Amnet стартира да работи на пазар, където почти 6 милиарда real-time bidding импресии минават месечно през demand-side платформи (DSP).

Мария Грашнова, Главен Изпълнителен Директор на Dentsu Aegis Network България съобщи: "Това е доста вълнуваща инвестиция, която вършим в интерес на нашите клиенти. Като водеща група на онлайн пазара у нас посредством информационните организации Carat и Vizeum, както и организацията за цифров маркетинг iProspect, ние желаеме нашите клиенти да получават най-хубавото от международните стандарти - по тази причина и решението ни да развием Amnet в България е към този момент факт. Очакваме цифровите медии да продължат да се развиват с все по-висок ритъм и стартирането на Amnet ще ни даде опция да осигурим нови способи за повишение на резултатите от цифровите акции, а от там и за повишение на успеваемостта на вложенията в онлайн медии. Amnet сплотява хора, данни и технология, като обезпечава в действително време таргетирана реклама към най-подходящите консуматори. Вярваме, че с тази спомагателна оферта ние сме доста добре готови за идващите бъдещите провокациите на цифровия пазар у нас. "

Ашуини Карандикар, Глобален Президент на Amnet, разяснява: „ Amnet е част от информационната инфраструктура на Dentsu Aegis Network, която обезпечава по-добри медийни индикатори посредством по-добро таргетиране на публика. Щастливи сме, че България се причислява към световното ни семейство, което ще обезпечи стратегически, измерими и устойчиви бизнес резултати за нашите клиенти. "

Amnet България ще разчита на цялостната поддръжка и професионален опит на експертите от Amnet Полша, които са хъб за Централна и Източна Европа. Павел Ласковски, Генерален Мениджър, Amnet Poland, изясни:

“Вярваме, че наклонността за автоматизирано пазаруване на онлайн реклама към този момент става стандарт в цифровата промишленост. Глобалните ни клиенти чакат повече успеваемост, тъкмо постигане на заложената целева публика с изключително внимание към параметрите на показване. Поради тази причина ние желаеме инструментите и стандартите на Amnet да бъдат разполагаем на допустимо максимален брой пазари в групата на Dentsu Aegis Network. Хъбът на Amnet за страните от Централна и Източна Европа е основан точно за да подкрепяне и форсира използването на такива нови решения и неповторими техники в нашия район.

Сътрудничеството ни с Amnet България в тази начална фаза е доста добра. Българският екип е в действителност зает с развиването на този нов метод за пазаруване и пласиране на онлайн инвентар. Необходимите процедури към този момент са въведени и първите акции с успеваемост, която дава отговор на условията на клиентите, към този момент са факт ".

Милена Мишинева, Мениджър на Amnet България, добави: „ Amnet се разграничава от всички останали рекламни системи и съперници платформи с това, че абсолютно държи данните на рекламодателите й да останат тяхна благосъстоятелност. Amnet пази информацията на своите клиенти, без да бъде обединявана или споделяна, което подсигурява нейната целокупност и невъзможността тя да попадне в ръцете на техни съперници.”

Благодарение на Amnet клиентите ще могат да наблюдават всеки потребителски сегмент и метода му на държание в онлайн среда с прецизна акуратност. Анализаторите на Amnet употребяват алгоритъмна технология и данни в композиция, което разрешава на платформата да развива и усъвършенства в действително време метода, по който основава и доставя публика, ръководи данните, прави отчети и изводи. Това ще разреши на рекламодателите да доставят верните реклами до верните хора в най-правилния миг.

Платформата е интегрирала в себе си най-хубавата DSP-технология, с цел да може да купува и усъвършенства, по отношение на задачите на съответна акция, мощно таргетирана и ориентирана към характерна публика цифрова реклама в целия набор от онлайн медии - екран, мобилни и видео решения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР