Денонощни проверки и патрули по пътищата започва Автомобилна администрация.Патрулите са

...
Денонощни проверки и патрули по пътищата започва Автомобилна администрация.Патрулите са
Коментари Харесай

Заради катастрофите: Денонощни проверки и патрули по пътищата

Денонощни инспекции и патрули по пътищата стартира " Автомобилна администрация ".

Патрулите са част от незабавни ограничения за понижаване на злополуките. Ще бъдат проверявани водачите на рейсове и тежкотоварни коли и носят ли пасажерите колани.

Смяна на пътни знаци, нова маркировка и подкастряне на клони са останалите дейности, с които страната счита да понижи произшествията на пътя. Денонощните патрули ще бъдат разполагани на сериозни точки в страната.

" През нощта би трябвало да бъде на съществени пътни посоки. Граничните пунктове са съществени пътни посоки. От Турция за Румъния и за Европа, към Калотина, към Кулата, тъй че това са съществени пътни посоки, към Видин, да не забравяме ", изясни Бойко Рановски, шеф на ИА " Автомобилна администрация ".

" Мерките не стартират от на следващия ден, а те започнаха от 16э август, това не е отговорност единствено на Министерство на вътрешните работи, нали разбирате. Стопаните на пътя и всички институции, виновни към поддържането на пътищата, включително маркировки, банкети, доста значими неща, пътни знаци, които не са в компетенцията на Министерство на вътрешните работи, би трябвало да се случат ", съобщи Иван Демерджиев, длъжностен министър на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР