Денимът отдавна е основна материя в модата, надминавайки сезоните и

...
Денимът отдавна е основна материя в модата, надминавайки сезоните и
Коментари Харесай

Деним навсякъде - от долу до горе и в ръката!

Денимът от дълго време е съществена материя в модата, надминавайки сезоните и трендовете. Това е материал, който може елементарно да бъде включен във всеки дрешник и лятото не е изключение. Универсалността на денима разрешава необятна гама от леки варианти, които са идеални за по-топлите месеци. Независимо дали става въпрос за ризи от деним, дънки, чанти има доста способи да прегърнете наклонността за деним през лятото. Въпросът не е дали човек би трябвало да носи деним, а по-скоро по какъв начин би трябвало да се носи, с цел да създадете стилни и комфортни летни визии.

Когато става въпрос за летен деним, олекотените варианти са основни. Дънковите къси панталони са типичен избор за победа над жегата, като в същото време наподобяват съвременни. Те могат да бъдат съчетани с елементарен потник или ленена риза за небрежна, само че шикозна визия. Друг известен избор са дънковите поли, които се оферират в разнообразни дължини и стилове. От мини до миди, има дънкова пола за всяко желание. Тези поли могат да се обличат с блуза и обувки на ток или да се обличат с графична тениска и маратонки. В допълнение, дънковите рокли са универсална алтернатива за лятото, предлагайки елементарен и смесен външен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nana (@taina.csg)

 

Красотата на денима се крие в способността му да бъде стилизиран по безчет способи. През лятото можете да експериментирате с разнообразни комбинации, с цел да създадете неповторими и съвременни тоалети. Денимът може да се съчетае с леки, струящи се топове за бохемски въодушевен външен тип. Може също по този начин да се наслагва с изрязани топове или горнища с отворени плещи за по-закачливо и флиртуващо въодушевление. Аксесоари като сламени шапки, тъкани колани и ефектни слънчеви очила могат в допълнение да повдигнат дънковия външен тип. Независимо дали става въпрос за визия от деним върху деним или деним, комбиниран със самоуверен принт, опциите са безкрайни, когато става въпрос за стилизиране на деним през лятото. А чантите от деним са повече от изискан!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР