Деним от глава до пети, кожа, , меки и обемни

...
Деним от глава до пети, кожа, , меки и обемни
Коментари Харесай

20 елегантни стайлинг идеи, които да пробвате през октомври

Деним от глава до пети, кожа,, меки и обемни пуловери и елегантни палта – това са единствено част от нещата, които ще се открояват в стайлинга ни през октомври. Месецът, в който ще усещаме по-осезаемо есента, само че пък ще се надяваме и на по-дълго циганско лято, с цел да можем да носим обичани комбинации като дънки и сако, рокля и жилетка или пуловер с пола. Но пък върху тях постоянно може да се добави типичен тренчкот или camel палто, с цел да се получи още по-завършен.
               

 30 септ 2022 | Много вярно в един собствен скорошен текст Калин Янакиев прави положителното разграничаване, че българския шовинизъм...
Отново обръщаме внимание на монохромните аутфити, които са водеща наклонност този сезон, която можем да интерпретираме самоуверено с по-ярките и настоящи цветове като розово, зелено и оранжево. В същото време знаем, че с неутралните – сиво, бежово и черно, постоянно ще изглеждаме изтънчено, изключително през динамичната работна седмица.
               

Времето разрешава да се носят и мини дължини, които носят остатъчно ентусиазъм от по-топлите месеци, само че пък намират място в микро трендовете, и може самоуверено да се носят с високи ботуши и обемни връхни облекла като бомбър яке, кожен блейзър или макси палто. Повече смелост в може да деянията и с още веднъж настоящите анималистични принтове, посредством носене на неонови цветове, даже и единствено за аксесоарите си, както и посредством огромните и обилни бижута, които изместват фокуса от минимализма. Ей по този начин за малко повече лукс в мрачните дни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР