Ден за необичайна находчивост и гъвкавост. Вижте какво вещаят звездите

...
Ден за необичайна находчивост и гъвкавост. Вижте какво вещаят звездите
Коментари Харесай

Ден за необичайна находчивост и гъвкавост

Ден за необикновена съобразителност и еластичност. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Необичайна съобразителност и еластичност би трябвало да деянията през днешния ден, в случай че се наложи да влезете в сблъскване със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде доста напрегната, само че пък през втората очевидно Съдбата ще Ви показва своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни спорове от всякакво естество, само че изискванията и компромисите, които през днешния ден Ви наподобяват рационални и допустими, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви персонални проблеми, имайте подготвеност след известно време те още веднъж да припомнят за себе си.
Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.
Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.
Рак
През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
Лъв
Не отнемайте опцията на своите другари и сътрудници да показват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните ползи на своите лични. Ако на колегата Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота ненадейно потръгне, той (тя) драговолно ще подели с всички вас това, което има, и ще опише всичко, което знае. Това е прелестно време за неофициални преговори и нови контакти. Общуването в фамилията ще стане по-приятно, в случай че с Вашата половинка ви свързва същинско другарство и общи увлечения.
Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша – дано да се резервира за дълго време.
Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.
Скорпион
Чувствата Ви са подготвени да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте доста непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо олицетворение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но в този момент по някаква причина не можете да се накарате да извършите въпреки и едно нещо по този начин, както сте го правили през вчерашния ден или през всички минали месеци до в този момент. Не се плашете! Възможно е да е пристигнало време нещо да се промени, а Вселената към този момент е съставила проект, по какъв начин да Ви помогне.
Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.
Козирог
Козирозите са подготвени да опитат щастието си на ново занятие, а днешният ден е доста подобаващ за правене на първи крачки в определеното направление. Наистина. Ще се наложи да се работи много твърдо, а това напълно няма да се хареса на всички. Денят може да бъде обвързван с преустановяване на отдавнашни връзки, които не сте ценили кой знае какъв брой, въпреки че сте извлекли от тях оптималната изгода. Денят е доста подобаващ за огромни придобивки, а и финансовото Ви положение разрешава да вършиме покупки, без да прибягвате до помощта на другари или кредитори. Вечерта е допустимо да почувствате изтощеност и неразположение.
Водолей
Бъдете пределно деликатни и внимателни във всичко, което вършиме. Ако внезапно извършите неточност, то безусловно ще я виждат и сурово ще Ви санкционират. Възможни са проблеми при оформяне на документи, попълване на бланки, както и осъществяване на парични и безналични заплащания. За Водолеите-бизнесмени могат да зародят компликации с държавните организации, а и проблеми от юридически темперамент. В персоналната сфера Вашите пропуски също се виждат, само че към тях ще се отнесат прекомерно снизходително. Ако наскоро сте се провинили пред някой от околните си, извинете се в този момент – вероятно ще Ви простят.
Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР