Ден след като Foo Fighters обявиха датите за предстоящото си

...
Ден след като Foo Fighters обявиха датите за предстоящото си
Коментари Харесай

Foo Fighters ще свирят само пред здрава публика

Ден откакто Foo Fighters оповестиха датите за идното си лятно турне в Северна Америка,  внезапно анулираха един от концертите. От 18 стадионни концерта, заради опасения за сигурността, отпадна шоуто в Минеаполис.  

Турнето ще започва на 14 май в Бъргетстаун, Пенсилвания. През август тази година KISS се отхвърлиха да свирят там в последния миг. Часове преди да излезе на сцената групата разгласи, че концерт няма да има.

" За страдание довечера се постанова да отменим шоуто, заради позитивния тест на Пол Стенли за Ковид-19 ", съобщи групата в Twitter. Два дни по-късно се оказа, че и Джийн Симънс е дал позитивна проба. 

Явно Foo Fighters не желаят да рискуват да изпаднат в такава обстановка, която ще приключи концертите им за седмици (ако не и нещо по-неприятно), след като през юни и юли им предстоят изяви в Европа, а след това продължават с американския стадий от турнето.   

Концертът, който беше плануван да се състои на стадиона Хънтингтън Банк, Минеаполис, Минесота, на 3 август, бе отменен, откакто локалните уредници са отхвърлили протоколите за covid сигурност на групата.

В изказване в Twitter, Foo Fighters оповестиха: „ Поради отхвърли на виновните управляващи на стадиона да се съгласят с ограниченията за covid сигурност на групата, Foo Fighters не могат да излязат на това място. Извиняваме се за възможното стеснение и работим по намирането на друго място, където здравето и сигурността на всеки, който работи и участва на шоуто ще бъдат приоритет.

„ Университетът отхвърля да промени съществуващите си протоколи за огромни събития, които са ефикасни “, сподели шефът за връзки с обществеността Джейк Рикър пред Star Tribune. Понастоящем стадионът не изисква от посетителите да дават доказателство за негативни резултати от covid тест преди влизане и не се изисква носенето на маски.

Билетите за идното турне ще бъдат пуснати в продажба днес, 3 декември. 

Тази седмица фронтменът Дейв Грол и продуцентът Грег Кърстин стартираха нова серия от своите Hanukkah Sessions, трансформирайки Stay (I Missed You) на Лиса Лоуб в блек метъл епос и поздравявайки Ramones с безумен кавър на Blitzkrieg Bop.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР