Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му

...
Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му
Коментари Харесай

След ареста на Митьо Очите, по-малката му щерка изчезна

Ден след ареста на подземния необут Митьо Очите дребната му щерка Ива Желязкова потъна вдън земя.

19-годишната наследница е заличила профилите си в обществената мрежа и никой от приятелите й няма информация за нея. Дори гаджето й Никола Мечков не знае къде е, а при последния им диалог Ива го помолила да изтрие скорошните им общи фотоси от Инстаграма си, написа „ Галерия “.

По непотвърдена информация гардове на Димитър Желязков са я отвели от къщата му в Несебър часове откакто бе разгласен за общодържавно търсене. Още тогава охранителите са получили разпореждане да изведат дребната му щерка от вкъщи им и да я откарат на несъмнено място.

Къде се намира сега Ива, никой не знае. Родителите на Никола са изтръпнали около ареста на Очите и се тормозят синът им да не бъде привикан на разпит.

Голямата дъщеря на Митьо – Станислава, спряла да излиза от приятеля си Велислав откогато татко й е закопчан. Не по този начин стоят нещата със сина – Димитър Желязков – младши. Той не стопира да разпуска с джетове край Варна.

13-годишното момче бе видяно да се забавлява на плаж „ Рапонги “ дружно с гаджето на сестра си Никола. Само няколко метра настрана гардове зорко следили наследника на Очите. Ден след ареста на Митьо синът му се отдал на ваучър като за последно.

Въпреки че е единствено на 13, той влиза гладко в нощните заведения, в които пуши наргилета и подвига тостове с шампанско в компанията на Никола. Съществуват и фотоси, на които дребният е щракнат по какъв начин се радостни във фолк клуб на морето с компания, а над главата му пее Тони Стораро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР