Ден преди последния срок за регистрация за Народното събрание, основните

...
Ден преди последния срок за регистрация за Народното събрание, основните
Коментари Харесай

Ден преди последния срок за регистрация за Парламента: Основните претенденти вече са ясни

Ден преди последния период за регистрация за Народното събрание, главните кандидати са ясни. Водачите си към този момент оповестиха множеството участници в 46-ото Народно заседание. Изненадата -. Вчера стана явен и претендентът за президент на Движение за права и свободи. Движението издига водача си М. Дясната коалиция на Цветан Цветанов и Петър Москов пък залага на.

След като беше извикан в ДАНС преди дни, Делян Пеевски разгласи пред публицисти, че скоро ще имаме повече мотиви да го виждаме. От през вчерашния ден публично е ясно и какво е имал поради – той ще бъде лидер на листата на Движение за права и свободи от Велико Търново. Ясни са и водачите на листите и на други три партии – ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. И на тези избори водачът на ще се изправи против в 25МИР в София. И двамата ще оглавят и по още една листа – Борисов в Пловдив, а Нинова във Варна. Бившият ръководител на Народното събрание - ще бъде лидер в 24МИР-София и Разград.

От ГЕРБ-СДС утвърдиха водачите на листи за парламентарните избори. Освен Бойко Борисов, в София водачи на листи ще бъдат ръководителят на съдружния им сътрудник Съюз на демократичните сили – и. От обединението потеглят към 47-то национално заседание с ясна посока за вероятни диалози.

„ Винаги сме коментирали опцията да работим с партиите от ЕНП формат, само че в тази обстановка по-скоро ще търсим разговор за съответни политики ”, съобщи Деница Сачева. „ Имаме политически решения, че не бихме правили коалиция с Движение за права и свободи И Българска социалистическа партия ”, добави тя.
 За едвам 26 съвещания: Партиите взеха над 3 млн. лева дотация от 46-ия парламент За едвам 26 съвещания: Партиите взеха над 3 млн. лева дотация от 46-ия парламент
Субсидии за общо 3 181 245 лева са получили парламентарно показаните партии, които влязоха в 46-ото национално заседание, за интервала 11 ю...

Самата Сачева също ще бъде лидер листа - на тази в Добрич. Освен нея един от другите първи в ГЕРБ – Томислав Дончев, по традиция ще бъде отпред на листата на ГЕРБ-СДС за Габрово. Бившият здравен министър Костадин Ангелов оглавява две листи - Варна и Велико Търново. Във Варна съперник на Ангелов ще е Корнелия Нинова.

„ Тръгваме към изборите с три цели - да дадем непоклатимост на страната, да дадем сигурност на фамилиите и семействата, както и да влезем в Народното събрание с съответни и подготвени решения по съответни проблеми ”, съобщи Нинова.

Освен Нинова в столицата водачи на листи ще са Георги Свиленски и Христо Проданов. В Пловдив-град – Кристиан Вигенин, а в Габрово -Крум Дончев. Явор Божанков ще оглави Велико Търново. Българска социалистическа партия към този момент са подготвени и с цялостния състав на листите си.

Една от другите съществени партии, които се чакат да са и в 47-ият парламент – също са подготвени с листите на водачите. „ За наТошко Йорданов.
 Сватби, болонки, кражба на депутати и куп обиди...Ето част от свадите, които белязаха 46-ото Нардоно заседание Сватби, болонки, кражба на депутати и куп обиди...Ето част от свадите, които белязаха 46-ото Нардоно заседание
46-ото Народно заседание ще се запомни и с куриозни моменти, когато един против различен заставаха както свои против свои, по този начин и свои против ч...

В София водачи на „ ИТН ” ще са Николай Радулов, Ива Митева и Андрей Михайлов. Тошко Йорданов ще води листите в Пловдив–град и Пловдив-област, във Варна и Добрич – Филип Станев, а Ивайло Вълчев - в Сливен и Бургас.

Слави Трифонов още веднъж няма да се кандидатира за народен представител. „ Не е в листите, той е човек на думата си ”, сподели Тошко Йорданов.

Засега за Движение за права и свободи е ясно единствено, че Делян Пеевски ще е първи във Велико Търново. Номиниран е регионалната конструкция, а след него – втори ще е Йордан Цонев.

„ Тoва за нас като организация е огромна чест, тъй като Велико Търново е остарялата столица и няма по-ясен знак, че Делян Пеевски се връща в политиката ”, сподели Гюнай Далоолу - регионален ръководител на Движение за права и свободи - Велико Търново. Другите партии, които имат късмет, съгласно предварителните прогнози, да влязат в Народното събрание към момента не са оповестили листите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР