Ден преди новолунието. Луната днес прави само добри аспекти с

...
Ден преди новолунието. Луната днес прави само добри аспекти с
Коментари Харесай

Хармоничен и светъл ден, време за връщане към Бога

Ден преди новолунието. Луната през днешния ден прави единствено положителни аспекти с останалите планети.

Венера и Марс образуват площ – аспект на любовта и пристрастеността. Възможни са проблеми в сантименталните и половите връзки. Може да се прояви възприятие на ревнивост, недоверчивост. Сексуалните излишества или незадоволително внимание към възприятията на колегата могат да основат проблеми. Обществени и финансови усложнения.

Фазата е намаляваща и Луната е в символ Лъв до 17:30ч.

Денят спомага за оптимистично въодушевление, жизнеспособност, чудесно разположение на духа. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна. Подходящо за дълго проветряване на пространствата и миене на стъкла. Подходящо е за благотворителни каузи. Да се заобикалят поученията към другите и придирчивостта.

Луната ще се движи на луфт от 16:32ч до 17:30ч. През този период от време да не се стартира нищо ново и значимо.

В 17:30ч Луната минава в земния знак Дева, където ще обитава до 18:21ч на 10 септември. Ще стартира да ни подтиква към благоразумие, деловитост и рационализъм.

Днес е 28-ти лунен ден, който стартира от 05:00ч на 8 септември и продължава до 06:15ч на 9 септември.

Това е един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Носи покой, възобновяване на връзката с Божествената същина, внася светлина във всички сфери на живота. Символ е лотоса - олицетворението на духовния растеж на индивида. Време за връщане към Бога, за възобновяване на връзката с небесата, със своите ангели-хранители.

Избягвайте да изкушавате (предизвиквате) ориста. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника - богатство, на грешника - отмъщение. В този ден ще можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за непредвидени - това е резултат от вашите отрицателни дейности през предишния лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Добре е по-малко да се приказва, повече да се работи.

В душата на човек и в природата би трябвало да царува естетика. Да се заобикалят неприятните думи, разрушителните дейности, отрицателните мисли. Не би трябвало да изпитвате завист, да таите обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно. Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици.

Енергията на деня подхожда единствено за съзидателни действия. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не бива да късате цветя и да подарявате откъснати цветя в този ден другояче ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите посетители, да деянията благотворителност в постъпките си, да извършите подарък на жена. Бъдете деликатни с колите, с цел да избегнете непотребните неприятности. Болестите почнали в този ден не са рискови.

Денят е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А секса би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.

Днес е 22 безоблачен ден – Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Бъдете повече време измежду хората на открито. Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), другарски срещи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР