Ден на протести в цялата страна. Точно в 08.00 ч.

...
Ден на протести в цялата страна. Точно в 08.00 ч.
Коментари Харесай

София е парализирана заради протестите СНИМКИ

Ден на митинги в цялата страна. Точно в 08.00 ч. стартира блокадата на основни места в София.

Мнозина хора в обществените мрежи недоволстват, че поради митингите са имали проблеми с придвиждването в столицата. Ето какво написаха някои от тях: " И като блокирахте това кръстовище на кого накривихте шапката,а?На мен и на такива като мен, които трябваше да бъдат на работните си места, а стояхме 1 час в запушване направихме хиляди нарушавания с цел да се доберем по-бързо до излаз от обстановката, а тези, които са отговорни за това си пят кафенцето и изобщо не ги е еня кой страда в миг от дейностите и грешките им!!!!!!!!!!!!За да ви извърнат внимание блокаж на Народното събрание, само че когато са вътре всички маймуни и там до момента в който не развеят бялото знаме, не подадат оставките всички до един, да се забрани съществуването на досегашните партии, да им се конфискува всичко и изначало с нови и амбициозни хора! "



Други консуматори пък поддържат протестните дейности, като споделят, че е трябвало да бъде блокирана цялата страна: " Трябваше да блокират цялата страна да бъде без превоз,така направиха гърците.Стига мрънкане и половинчати работи.Тогава може да има триумф от договарянията. Пълна обсада.Без превоз цялата страна. "





А някои от потребителите показаха и угриженост, че митингите щели да попречат на матурите, които през днешния ден се организират: " Тия хора очевидно ненавиждат и децата си, щом им пречат в деня на матурата! "



Ето и някои фотоси от митингите в София:















Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР