Демонтират пешеходен мост над магистрала Тракия, спират движението край Ихтиман

...
Демонтират пешеходен мост над магистрала Тракия, спират движението край Ихтиман
Коментари Харесай

Демонтират пешеходен мост над магистрала Тракия, спират движението край Ихтиман

Демонтират пешеходен мост над автомагистрала " Тракия ", стопират придвижването край Ихтиман Тази вечер затварят главните платна в двете направления на автомагистрала " Тракия " при Ихтиман. От Агенция " Пътна инфраструктура " предизвестяват, че от 21.00 ч. през днешния ден до 5.00 ч. на идващия ден, придвижването в сектора при 42-ри км на аутобана, в региона на мотел " Ихтиман ", ще се реализира през локалните платна вляво и дясно на съществуващите търговски крайпътни обекти.
 
Временната организация на придвижването е по отношение на ремонт на пешеходен мост на автомагистралата.
 
Трафикът в посока Пловдив ще бъде пренасочен през отбивката за най-близката бензиностанция и мотел с търговски обекти до Ихтиман. Движението в посока София ще се реализира през отбивката за близката бензиностанция.
 
Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация по обходния маршрут. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
 
В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища. От пътната организация приканват водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават знаците и маркировката, изключително в региона на Ихтиман, където ще има ремонтни действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР