Демонстрира се, че коалицията не е стабилна повече от месец,

...
Демонстрира се, че коалицията не е стабилна повече от месец,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Коалицията не е стабилна повече от месец

Демонстрира се, че обединението не е постоянна повече от месец, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред публицисти в Народното събрание по отношение на обвиняванията на Александър Дунчев от Политическа партия за схеми в земеделието и бавене на промяната с Агенцията по горите, съобщи БГНЕС.

" Коалицията не беше постоянна, когато трябваше да се вземе решение и по поддръжката на една от декларациите, които българският парламент одобри. Преди повече от седмица часове наред лиши тази декларация да се гласоподава и все пак част от партиите, които са в обединението, не я поддържаха. Наложи се опозицията да оказва помощ. Това се случи в продължение на няколко дни. ГЕРБ-СДС беше политическата група, която внесе план на тази декларация и най-бързо реагира на положението на война ", напомни Атанасова.

По думите ѝ явната проява на явни корупционни практики, които в този момент излизат на повърхността и обвиняванията сред партии в обединението по никакъв начин не е за удивление. Тя изрази вяра, че поръчката за нулева приемливост ще бъде не просто слоган като част от предизборната акция на Политическа партия, а ще има в действителност действителни дейности.

" Очаквам даже прокуратурата да се самосезира, а тя може да го прави от медийни изявления ", сподели още Атанасова. Според нея би трябвало да е ясно дали това, което е оповестил Александър Дунчев е по този начин.

Тя разяснява и нападките против службите за сигурност.

" Смятам, че офанзивите в този миг против службите за сигурност не са удачни. Още повече, че ние разчитаме на всички тези мъже и дами, които работят за това България по всевъзможен метод да резервира своята национална сигурност, да следи за своите геополитически ползи и несъмнено, това да не оказва въздействие върху всекидневието на българските граждани”, сподели Атанасова и добави, че в този момент би трябвало да бъде непокътнато безмълвие по тези тематики.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР