Демокрацията не е възможна с медии. Тази позиция изрази турският

...
Демокрацията не е възможна с медии. Тази позиция изрази турският
Коментари Харесай

Демокрацията не е възможна с медии, категоричен Ердоган

Демокрацията не е допустима с медии . Тази позиция изрази турският президент Реджеп Ердоган, представен от " Хюриет ".

Според него даже най-влиятелните страни в днешния свят са ръководени от медиите, което е било регистрирано по време на визитите му в Съединени американски щати и Германия.

" Виждам, че тези огромни страни са ръководени от медиите, а не от техните водачи. Защото, когато приказвам с тях, те споделят: " Нашите медии споделят това, медиите ни пишат това ". И аз им заявих: " Просто забравете медиите, кажете ми какво декларира вашият народ ", продължи Ердоган.

Ердоган беше в Ню Йорк за годишната сесия на Общото заседание, където организира двустранни срещи с други водачи, а по-късно беше на тридневно посещаване в Германия.

Турският водач прикани университетските преподаватели в страната да поддържат напъните на държавното управление в битката против наречената от него " интернационална клеветническа акция " на непознати медии и университетски кръгове против Турция.

" Има толкоз доста погрешна информация против нас в западните медии. Ние би трябвало да работим, с цел да изправим това. Нуждаем се от поддръжката на нашите академични преподаватели в това, което аз назовавам национална акция против всички тях ", сподели Ердоган по време на тирада, с която означи началото на новата академична година в Анкара.

" Те могат да поддържат тази битка като обяснят истината за нашата страна с техните качества ", добави той.

" За нас е значимо по какъв начин нашият народ ни прави оценка. Демокрацията получава силата си от народа. Има народна власт, в случай че има народ. Демокрацията не е допустима с медии. И не е допустимо политик да преследва естествена политика, в случай че той или тя се опасяват от медиите ", безапелационен Ердоган.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР