Демократична България ще подкрепи промените, заложени в антикорупционните закони, както

...
Демократична България ще подкрепи промените, заложени в антикорупционните закони, както
Коментари Харесай

Надежда Йорданов за условието на Петков и Василев: ДБ ще подкрепи Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ

" Демократична България " ще поддържа измененията, заложени в антикорупционните закони, както и кандидатурата на Бойко Рашков за началник на антикорупционната организация ". Това разгласи правосъдният министър Надежда Йорданова, съобщи. Припомняме, че по-рано на консултациите за сформиране на държавно управление сред Политическа партия и Българска социалистическа партия Кирил Петков и Асен Йорданов сложих едно само изискване за своята поддръжка - Рашков да оглави КПКОНПИ.

По думите ѝ, в случай че се постанова редакция - тя няма да бъде по философията на закона. " В миналата седмица Демократична България даде доста ясно своето мнение. Ние считаме, че би трябвало да бъде излъчен министър председател от първата политическа мощ, че би трябвало да се концентрираме върху програмата, която беше направена в границите на първия мандат.

" Демократична България " има и свои характерни съответни ограничения, които също предлага, тъй че дано оставим време за спокойни диалози идващите дни. Не желая да злоупотребявам ", съобщи правосъдният министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР